Inika Organic Antioxidační oční krém s resveratrolem 4 ml

Inika Organic Antioxidační oční krém s resveratrolem 4 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký hydratační probiotický oční krém se zpevňujicími účinky obsahuje rostlinné výtažky, které pomáhají zesvětlovat tmavé kruhy pod očima a redukovat vrásky. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Antioxidační oční krém s resveratrolem Inika Organic je lehký hydratační probiotický krém se zpevňujicími účinky. Obsahuje rostlinné výtažky, které pomáhají zesvětlovat tmavé kruhy pod očima a redukovat vrásky. Oční krém s unikátním keramickým aplikátorem, který zároveň příjemně chladí a zmírňuje otoky, má lehounkou texturu, která se okamžitě vstřebá do pokožky. Je vhodný i pro citlivé oční okolí

Oční krém s lehkou a přesto vyživujicí texturou na bázi aloe vera, bambuckého másla a jojobového oleje se stane vaším oblíbencem v péči o citlivou pleť kolem očí. Jeho složení kombinuje rostlinné výtažky s vysokým obsahem resveratrolu, který zpomaluje procesy stárnutí pleti. Extrakt z Růže z Jericha zvyšuje hustotu pleti a zlepšuje její elasticitu.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Použití: Malé množství krému zapracujte keramickým aplikátorem do očního okolí. Pro ještě chladivější pocit, můžete dát produkt, pár minut před aplikací, do lednice.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Ostatní kategorie: Krémy proti vráskám

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?