Saloos Anýz 10 ml

Saloos Anýz 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výrazně působí na trávicí trakt, plynatost, má protikřečové účinky, je vhodný na kašel a záněty horních cest dýchacích. Je nutné dodržet nízké koncentrace.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Anýz od Saloos působí pozitivně při onemocnění horních cest dýchacích, uvolňuje, působí pozitivně i na zdraví zažívacího traktu a mírní nadýmání. Sladká anýzová vůně je skvělým pomocníkem při nachlazení, ale i menstruačních bolestech. Mírní úzkosti a napětí z přemíry starostí.

Čistá rostlinná silice z anýzu je skvělým pomocníkem při zažívacích problémech a plynatosti. Působí antispasmaticky jak při inhalaci, tak při aplikaci přímo na pokožku. Uvolňuje křeče hladkého svalstva, zlepšuje trávení a podporuje chuť k jídlu. Také uvolňuje dýchací cesty, usnadňuje dýchání i vykašlávání. Sladká kořeněná vůně harmonizuje myšlenky, pomáhá vyrovnat se s nadměrnými problémy a mírní úzkosti.

Uvolněte své dýchací cesty

Éterický olej Anýz je jedním z méně známých olejů, ale překvapí vás svými všestrannými účinky. Má příznivý efekt na zdraví dýchacího traktu a pomáhá při jeho onemocněních a zánětech. Pomáhá zprůchodnit dýchací cesty, podporuje vylučování hlenu a nechává vás opět volně dýchat. Je proto skvělý zejména v období chřipek a nachlazení.

Pro zdravé trávení

Anýzový éterický olej je také silným pomocníkem při potížích s trávicím systémem. Pomáhá při dlouhodobých obtížích s trávením a harmonizuje jej. Působí proti nadýmání a nadměrné plynatosti, čímž i pomáhá od bolestí a přináší vám skutečnou úlevu. Má spasmolytické účinky, což znamená, že uvolňuje křeče a podporuje chuť k jídlu.

Úleva od bolestí

Anýzový éterický olej má ale příznivý vliv na křeče všeho druhu, proto také pomáhá proti bolestem v celém těle. Oceníte jej při menstruačních křečích či bolestech hlavy. Anýz zároveň dokáže ovlivnit vaši náladu, jeho jemně bylinná vůně pomáhá při stresu a duševním vypětí, mírní úzkosti a pomáhá harmonizovat vaši psychiku. Dodává dobrou náladu a psychickou odolnost.

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali.

Upozornění: Éterický olej není určený pro těhotné ženy a děti do 12 let. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová, tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Jak vyrobit: Domácí limonády

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová, tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?