Annemarie Börlind Aquanature taštička mini pro nedostatečně hydratovanou pleť 1 ks

Annemarie Börlind Aquanature taštička mini pro nedostatečně hydratovanou pleť 1 ks

Certifikáty: ECO CONTROL, VEGAN, CSE
Certifikát ECO CONTROLCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Limitovaná edice v podobě dárkové cestovní taštičky s produkty Annemarie Börlind z řady Aquanature pro nedostatečně hydratovanou pleť.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aquanature taštička mini Annemarie Börlind je vhodná pro nedostatečně hydratovanou pleť, trpící na výskyt šupinek a nepříjemné pnutí. Balení obsahuje produkty v mini provedení. Můžete si tak vyzkoušet Osvěžující čisticí pěnu, Revitalizační hydratační sérum, Vyhlazující hydratační denní krém a Hydratační noční krém. Skvěle se hodí na cestování!

Osvěžující čisticí pěna Annemarie Börlind Aquanature je skvělou volbou pro unavenou dehydratovanou pleť. Složení s rostlinnými tenzidy, šťávou aloe vera a výtažkem z cukrové třtiny je obohacené také o kyselinu hyaluronovou. Pleť jemně vyčistí, podpoří její hydrataci a zanechá ji příjemně svěží. Složení naleznete zde.

Revitalizační hydratační sérum Annemarie Börlind Aquanature je určené k denní péči o suchou či smíšenou pleť, na které jsou patrné první vrásky a která potřebuje dodat hydrataci, aby byla opět svěží a zářivá. Složení obsahuje například šťávu z aloe vera, extrakt z mořských řas či botanickou kyselinu hyaluronovou. Složení naleznete zde.

Vyhlazující hydratační denní krém od Annamarie Börlind Aquanature obsahuje aktivní ingredience v podobě kyseliny hyaluronové, mořských řas či kmenové buňky z papyru, které pleť intenzivně hydratují a pomáhají ji vypínat. Složení naleznete zde

Hydratační noční krém Annemarie Börlind Aquanature je ideální pro suchou či smíšenou pleť, které trpí dehydratací, je napjatá a jsou na ní viditelné první vrásky. Složení s unikátním hydrokomplexem pomáhá v pleti vázat vlhkost, zjemňuje ji a vyhlazuje. Složení naleznete zde.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: suchá pleť

Typy pokožky: dehydratovaná pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?