Saloos Arganový olej, bio 50 ml

Saloos Arganový olej, bio 50 ml

Saloos Arganový olej, bio 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Arganový olej je mimořádně cenný, má silné antioxidační složení, působí tak proti předčasnému stárnutí pleti. Je výborný pro zralou, suchou nebo poškozenou pleť, kterou revitalizuje a pěstí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Arganový olej je také nazýván elixírem mládí pro pokožku. Je velmi vzácný a mimořádně cenný, má silné antioxidační složení, působí tak proti předčasnému stárnutí pleti. Vysoký obsah mastných nenasycených kyselin a nezvykle vysoké množství vitaminů A, E a F je výborné pro zralou pleť, kterou revitalizuje a pěstí.

Arganový olej Saloos se získává lisováním za studena z jader plodu argánie, stromu rostoucího výhradně v Maroku. Arganový olej vyživuje, regeneruje a chrání před škodlivými vlivy všechny typy pleti, zejména suchou a poškozenou. Je výborný také pro zralou, povadlou a slábnoucí pleť. Zpomaluje její stárnutí a výrazně zjemňuje již vzniklé vrásky. Je vhodný i pro jemné oční okolí, které nedráždí a nezpůsobuje alergické reakce.

Pro své jedinečné vlastnosti a jemnost se používá také při alergiích a na přecitlivělou pokožku. Představuje nejjemnější péči o choulostivou pokožku malých dětí. Blahodárně působí na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání. Má výrazné zvláčňující účinky, pleť zjemňuje, obnovuje její pružnost a vylepšuje její celkový vzhled. Příznivě působí na tvorbu kolagenu a elastinu. Zabraňuje tvorbě strií. Zpevňuje a regeneruje křehké a měkké nehty. 

Je velmi vhodný i pro péči o suché a poškozené vlasy, které vyživuje a zjemňuje. Vlasy získávají lesk, jsou hedvábné a jemné na dotek.

Arganový olej

Zlato z Maroka

Pro arganový olej existuje mnoho názvů v nespočtu světových jazyků, jeden je ale velmi rozšířený - marocké zlato. Jedná se o jednu z vůbec nejcennějších ingrediencí pocházející z této slunné země a získává si na oblibě napříč celým světem pro své výjimečné vlastnosti. Argánie trnitá, rostlina, ze které arganový olej pochází, roste jen ve velmi omezených podmínkách, proto je také olej z ní jedním z vůbec nejdražších a nejhodnotnějších.

To nejlepší pro vaši pokožku

Arganový olej je nesmírně populární díky svým mimořádným účinkům na pokožku. Olej je bohatý na tokoferoly, karoten, esenciální mastné kyseliny a vitaminy A a E. Díky tomu stimuluje přirozenou regenerační schopnost kožních buněk a má silné hojivé vlastnosti. Zároveň pokožku do hloubky vyživuje a navrací jí její přirozenou pružnost.

Olej proti známkám stárnutí

Ta nejjednodušší řešení jsou často ta nejlepší - to platí i v boji proti známkám stárnutí. Arganový olej je čistým přírodním produktem, který nahradí váš oblíbený pleťový krém i anti age sérum v jednom. Díky svým vyživujícím schopnostem totiž pokožku zvláčňuje a navrací jí mladistvý vypnutý vzhled. Zároveň pomáhá minimalizovat jemné vrásky a hojí drobné jizvičky po pupíncích.

Zářivé pružné vlasy

Arganový olej je oblíben u marockých žen pro použití doslova od hlavy k patě. Olej pomáhá zacelit strukturu vlasového vlákna a vytvořit na něm regenerační vrstvu, díky které chrání kadeře před nepříznivými vlivy počasí i příliš častým fénováním či žehlením.

Použití: Naneste pár kapek oleje na vlhkou pleť jemnou masáží. Nechte vstřebat. Arganový olej můžete použít i jako olej do koupele. Nebo pár kapek zkuste přidat do svého oblíbeného šamponu nebo krému.

Tip: Arganový olej je vhodný i při péči o vlasy. Dopřejte si výživný vlasový zábal. Malé množství oleje naneste do vlasů a nechte působit. Poté olej důkladně smyjte šamponem.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Argania Spinosa Kernel Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

DIY regenerační vlasové masky

Jak pečovat o vlasy v létě?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Péče o pleť namáhanou sluncem

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Ivana 18. 7. 2019 21:13

Používám již druhým rokem a proto jsem si koupila větší balení. Uvítala bych akorát také nanášení pipetkou, takto hrozně rychle mizí :-) jinak super olejíček na všechno.

Super / Marta 20. 7. 2017 07:16

Používám místo krému na obličej nebo na konečky. Fajn produkt

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Argania Spinosa Kernel Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?