Nobilis Tilia Aromaterapie podle zvěrokruhu 1 ks

Nobilis Tilia Aromaterapie podle zvěrokruhu 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kniha Aromaterapie podle zvěrokruhu vám pomůže vybrat ty správné éterické oleje a jejich směsi ušité přesně pro vaše znamení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Aromaterapie podle zvěrokruhu, jejíž autorem je spolumajitelka společnosti Nobilis Tilia Adéla Zrubecká a přední český astrolog Milan Gelnar, vám pomůže vybrat ty správné éterické oleje a jejich směsi ušité přesně pro vaše znamení.

Kniha přináší praktické propojení aromaterapie s astrologií. Najdete zde recepty na aromaterapeutické směsi a tipy na éterické oleje přímo na míru jednotlivým znamením. Charakteristický olej vám pomůže vyladit se do síly svého znamení a využít tak potenciál, který je vám dán do vínku.

Recepty na směsi pro každé znamení jsou vytvořené podle jeho typické povahy a potíží, zároveň jsou však široce využitelné pro každého. Vyzkoušejte například zklidňující inhalace pro výbušného Berana, směs pro Býky na uvolnění a rozmluvení, éterické oleje pro přetížené Blížence a mnoho dalších.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?