Biopurus Avelánový olej bio, dávkovač 100 ml

Biopurus Avelánový olej bio, dávkovač 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Avelánový olej je nažloutlé barvy a má jemnou oříškovou vůni. Divoce rostoucí plody, ze kterých se bio olej v Chile lisuje,  jsou nápadně podobné našemu lískovému oříšku. Olej je bohatý na vitamín E a beta karoten. Avelánový olej má přirozený ochranný UV faktor, který odpovídá běžně prodávanému UV 12. To znamená, že pokud vaše pokožka na sluníčku zčervená do 10 minut, tento olej prodlouží pobyt

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Avelánový olej je nažloutlé barvy a má jemnou oříškovou vůni. Divoce rostoucí plody, ze kterých se bio olej v Chile lisuje,  jsou nápadně podobné našemu lískovému oříšku. Olej je bohatý na vitamín E a beta karoten.

Avelánový olej má přirozený ochranný UV faktor, který odpovídá běžně prodávanému UV 12. To znamená, že pokud vaše pokožka na sluníčku zčervená do 10 minut, tento olej prodlouží pobyt na slunci až na 120 minut. Olej na pokožce nezanechává mastný film a dobře se vstřebává. 

Kromě využití jakožto ochranného oleje, je avelánový olej vhodný pro suchou a popraskanou kůži, pozitivně působí na pigmentové skvrny a vrásky. Vhodný pro všechny typy pleti.

Balení: 100 ml s dávkovačem.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: