Nobilis Tilia Avokádový olej 200 ml

Nobilis Tilia Avokádový olej 200 ml

Nobilis Tilia Avokádový olej 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Avokádový olej výborně regeneruje obzvlášť suchou citlivou pleť a zároveň působí velice pozitivně na celý organismus. Olej je bohatý na množství vitaminů a antioxidantů, které posilují tělo i pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Avokádový olej Nobilis Tilia výborně regeneruje obzvlášť suchou citlivou pleť a zároveň působí velice pozitivně i na celý organismus. Olej je bohatý na množství vitaminů a antioxidantů, které posilují jak tělo, tak i pokožku, snižují hladinu cholesterolu a činí organismus odolnější vůči civilizačním chorobám.

Avokádový olej obsahuje množství vitaminů C a E, významných antioxidantů, a také vitaminy řady B a lecitin. Tato jedinečná kombinace živin pečuje o pokožku, hloubkově ji vyživuje a zároveň chrání před dehydratací a známkami předčasného stárnutí. Olej má jemnou lehkou konzistenci, díky které se do suché pokožky snadno vstřebá a zbytečně ji nezatěžuje ani nedráždí. Citlivá pleť je tak ochráněna, posílena a zároveň bohatě regenerována díky obsahu lecitinu.

Navíc avokádový olej ulevuje od bolestí kloubů a svalů, je tak výborný pro masáže celého těla. Lze ho použít samostatně či v kombinaci s jiným pečujícími či éterickými oleji. Olej z avokáda je vhodným pomocníkem i při vnitřním užití, kdy upravuje hladinu cholesterolu, harmonizuje činnost močových cest a pomáhá při zánětech močového měchýře.

Důkladná výživa pro vaši pleť

Avokádový olej Nobilis Tilia je jako stvořený pro suchou a namáhanou pokožku. Působí jako blahodárný balzám s optimálním složením z mastných kyselin, které dluhodobě zvláčňují vysušenou pleť a zanechávají ji komfortně vyživenou. Suchá pleť často trpí také zarudnutím, nepříjemným pnutím a podrážděním. Avokádový olej se o ni komplexně postará a pomáhá v ní obnovit zdravou rovnováhu.

Pružnost a vláčnost

Avokádový olej Nobilis Tilia neobsahuj žádné další přidané látky, proto jej dobře snáší také citlivá pokožka. Je vhodný nejen na pleť, ale na pokožku celého těla, a dokonce i na vlasy, kterým navrací lesk a vitalituDodává pokožce dostatečnou výživu, pomáhá v ní uzamykat hydrataci a chrání ji před unikáním vlhkosti. Díky tomu dlouhodobě normalizuje vysušenou pleť a zároveň podporuje přirozené regenerační procesy.

Podpora regenerace

Avokádový olej je ideální právě pro suchou či zralou pokožku, která s přibývajícím věkem ztrácí na pružnosti. Olej podporuje obnovu buněk, čímž pomáhá zachovat svěží a mladistvý vzhled pokožky, odstraňuje zarudnutí či suché šupinky. Jeho účinky pocítíte takřka ihned. Je vhodný i pro velmi citlivou pleť, kterou nepodráždí ani nezatíží, a naopak ji příjemně zklidní.

Užívejte nejen vnitřně

Avokádový olej obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek. Obsažený vitamin C podporuje tvorbu kolagenových vláken a vitaminy A a E jsou mocnými antioxidanty, které chrání pokožku proti volý radikálům. Můžete jej použít také jako vyživující zábal pro suché vlasy a na roztřepené konečky a uplatní se také v kuchyni.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na navlhčenou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Dávkování: 1 lžičku oleje užívejte 1-2x denně po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Avokádový olej pro zdraví a krásu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?