Weleda Baby Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 30 ml

Weleda Baby Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 30 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, UEBT
Certifikát NATRUE
135
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Krém na opruzeniny Měsíčkový kojenecký krém chrání citlivou pokožku zadečku před vznikem opruzenin a podrážděním. Výtažky z měsíčku lékařského v kombinaci s lanolinem tvoří na pokožce ochranný film.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Měsíčkový kojenecký krém Weleda účinně chrání citlivou pokožku zadečku před vznikem opruzenin a podrážděním. Výtažky z měsíčku lékařského v kombinaci s lanolinem a výživnými oleji vytvoří na pokožce ochranný film, který bude zadeček chránit před podrážděním.

Měsíček lékařský je pro své výrazné regenerační a léčivé schopnosti již po staletí hojně používán v léčivých mastech. Podrážděnou citlivou pokožku zklidňuje, zjemňuje a zabraňuje vzniku zánětu. Obsažené výživné oleje z mandlí a sezamu jemnou pokožku pěstí a taktéž napomáhají její regeneraci.

Měsíčkový krém vytvoří na pokožce zadečku díky obsahu lanolinu a výživných olejů ochranný film. Díky němu je pokožka chráněna pře opruzeninami a zároveň je vyživena, zjemněna a již existující podráždění je zmírněno.

Pro miminko to nejlepší

Měsíčkový kojenecký krém je univerzální pečující přípravek, který se rozhodně neztratí ve vašem arzenálu péče o děťátko. Tento vydatný krém z přírodních surovin pečuje o pokožku miminka velice šetrně, nezatěžuje dětské tělíčko syntetickými ingrediencemi a je mimořádně jemný. Jeho složení je vybalancováno specificky s ohledem na pokožku těch nejmenších.

Šetrná péče

Mnoho pečujících přípravků pro děti obsahuje sytetické konzervanty, parabeny či umělou parfemaci. Měsíčková řada Weleda je ale jiná, obsahuje vysoké množství kvalitních přírodních ingrediencí, které poskytují dětské pokožce intenzivní péči, ale nezatěžují ji, nezpůsobují podráždění či zarudnutí. Tento dětský krém naopak pokožku zklidňuje a je vhodný i na citlivou pleť.

Proti podráždění

Tento krém je sice hutnější konzistence, ale roztírá se velice snadno a vytvoří na pokožce prodyšný ochranný mikrofilm, který ji nechává dýchat, ale zároveň brání opruzení či podráždění pokožky. Výživné oleje a lanolin vytvářejí neviditelnou vrstvu, která má dlouhodobý účinek a zabraňuje vzniku podráždění třením dětského zadečku o plenku či oblečení.

Pro jemnou pokožku

Jemný mandlový olej má velice lehkou texturu a zároveň pokožku účinně zvláčňuje. Oxid zinečnatý má silné zklidňující účinky a pokožku jemně dezinfikuje. Měsíček lékařský má přímo blahodárný hojivý vliv, podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky a zabraňuje vzniku zánětu. Pokožka vašeho děťátka tak bude zklidněná a sametově hebká.

Použití: Měsíčkový krém naneste v tenké vrstvě na pokožku zadečku a nechte chvíli vstřebat. Nevtírejte do pokožky.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Calendula

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Calendula

Nenašli jste to pravé? Co tohle?