Weleda Baby Zklidňující kojenecký krém 50 ml

Weleda Baby Zklidňující kojenecký krém 50 ml

Weleda Baby Zklidňující kojenecký krém 50 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
272
262
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Zklidňující pleťový krém pečuje o jemnou dětskou pokožku a chrání ji před podrážděním i vznikem opruzenin díky obsahu oxidu zinečnatého a množství rostlinných olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující pleťový krém Weleda pečuje o jemnou dětskou pokožku a chrání ji před podrážděním i vznikem opruzenin díky obsahu oxidu zinečnatého a množství rostlinných olejů. Krém pleť nejenom aktivně zklidňuje a působí protizánětlivě, ale také chrání před dehydratací a udržuje pokožku jemnou a vláčnou.

Zklidňující krém je skvělým pomocníkem v péči o citlivou dětskou pokožku na zadečku i po celém těle. Výživné rostlinné oleje společně s protizánětlivým oxidem zinečnatým jemnou pleť zklidňují, mírní svědění a působí proti vzniku drobných zánětů i opruzenin. Navíc, oleje z kokosu, mandlí, sezamu uzamykají v pokožce hydrataci a zanechávají ji zdravou.

O zklidnění se postarají také extrakty z proskutníku, brutnáku a violky trojbarevné. Tyto bylinky mají skvělé harmonizační účinky, eliminují svědění i zarudnutí pokožky a dodávají pleti jemnost. Krém aktivně chrání pokožku před podrážděním a eliminuje vznik opruzenin, současně pleť vyživuje do hloubky.

Pro nejmenší

Zklidňující pleťový krém Weleda bere ohledy na tu nejcitlivější dětskou pokožku a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Tento příjemný krém dokáže pokožku do hloubky vyživit a zároveň jí poskytuje dlouhotrvající ochranu proti opruzení či podráždění. Je speciálně vyvinut tak, aby nezatěžoval velmi citlivou pokožku těch nejmenších.

Okamžité zklidnění

Tento krém přináší okamžitou úlevu podrážděné pokožce. Je vhodný i pro velmi časté použití a dokáže zmírnit podráždění i zarudnutí pokožky. Pokožka miminek je zvýšeně náchylná ke vzniku opruzenin kvůli tření kůže o plenku, proto je nutné pokožku zvláčnit tak, aby ke vzniku opruzenin nedocházelo. Vaše děťátko se bude díky tomuto krému cítit jako v bavlnce.

Vláčná pokožka

Krém obsahuje množství přírodních ingrediencí, které mají příznivý vliv na kvalitu pokožky a posilují ji. Neobsahuje syntetickou parfemaci ani žádné další složky, které by mohly pleť dráždit. Kvalitní přírodní oleje mají vysokou zvlhčovací schopnost a navracejí pokožce vláčnost a jemnost. Kokosový olej zásobuje pokožku nenasycenými mastnými kyselinami a zanechává ji vyživenou a sametově hebkou.

Proti podráždění i opruzení

Jemný mandlový olej pak pokožku zklidňuje a zároveň podporuje její přirozenou regenerační schopnost, díky tomu i urychluje hojení a pokožku revitalizuje. Včelí vosk pomáhá vytvořit na pokožce neviditelnou ochrannou bariéru, která brání podráždění či opruzení. Oxid zinečnatý navíc působí protizánětlivě a zmírňuje nepříjemné svědění pokožky.

Použití: Krém aplikujte v silnější vrstvě na čistou osušenou pokožku zadečku při každém přebalování.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Weisse Malve

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Nejkrásnější období v životě ženy

Proskurník lékařský

Toto léto bez opruzenin

Weleda – nejlepší přírodní péče o pokožku maminek a dětí

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

výborný / Erika 23. 11. 2016 13:53

Pôvodne sme ho kúpili nášmu malému, ale potom sme ho začali používať a je skvelý na podráždené miesta, ktoré sú veľmi citlivé. :) Odporúčam! :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Weisse Malve

Nenašli jste to pravé? Co tohle?