Saloos Balzám bio karité Erotika 50 ml

Saloos Balzám bio karité Erotika 50 ml

Saloos Balzám bio karité Erotika 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Smyslný koktejl afrodiziakálních účinků bergamotového a ylang-ylangového oleje se santalovým dřevem uvolňuje stresovanou mysl a napjaté svaly. Je vhodný pro uvolňující masáž.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám bio karité Erotika Saloos je vhodný pro celkové uvolnění těla a mysli. Využijte ho při partnerských masážích a pro relaxační a uvolňující masáž. Esenciální oleje působí aromaterapeuticky na napjatou mysl, zatímco výživná směs rostlinných olejů a bambuckého másla pečuje i o velmi suchou namáhanou pokožku.

Smyslný koktejl afrodiziakálních účinků bergamotového a ylang-ylangového oleje se santalovým dřevem uvolňuje stresovanou mysl, napjaté svaly a postupně navozuje příjemné pocity a touhy vzájemné partnerské blízkosti. Je ideální pro relaxační masáž partnerů a celkově zklidňuje nervový systém. Účinně předává pokožce výživné látky obsažené v léčivém bio bambuckém másle a bio olejích.

Afrodiziakální balzám

Balzám bio karité Erotika od Saloos je vhodný doslova na celé tělo, užijete si jej jak sami, tak ve dvou. Jedinečné složení s bambuckým máslem, přírodními oleji a vosky pečuje o vaši pokožku a zanechává ji dokonale hebkou a smyslně vonící. Díky tužší konzistenci se skvěle hodí na relaxační masáže a intenzivně pečuje o pokožku celého těla.

Příjemná textura

Balzám má velice příjemnou konzistenci, která taje po kontaktu s přirozeně teplou pokožkou a výborně se vstřebává. Balzámová textura je na pleti velice příjemná a působí blahodárně na vysušenou či namáhanou pokožku. Balzám je luxusní péčí s koncentrovaným obsahem účinných látek, které dodávají pokožce vše, co potřebuje a zanechávají ji přirozeně krásnou.

Přírodní másla a oleje

Balzám neobsahuje vodu, díky tomu je dán větší prostor účinným a pokožce prospěšným látkám, které jí dodávají intenzivní péči. Základ tvoří bambucké máslo, jehož výhodou je výborná snášenlivost všemi typy pokožky. Bambucké máslo je šetrné, nezatěžuje pokožku, je přirozeně hypoalergenní a je vhodné i na citlivou pokožku.

Okamžité uvolnění

Bio karité balzám Erotika je jako stvořený pro chvíle ve dvou. Relaxační masáž uvolní vaše namáhané svalstvo a pohybový aparát, prokrví tkáně a podpoří tok lymfy. Masáž zároveň posiluje intimitu a celkově zklidňuje unavenou a stresem vyčerpanou mysl. Smyslná vůně směsi esenciálních olejů probudí vaše smysly a ihned díky ní zapomenete na starosti všedního dne.

Použití: Bambucké máslo je za pokojové teploty tuhé. Taje při teplotě 36-38 °C. Malé množství másla dejte do dlaní a nechte rozpustit. Poté naneste na požadované oblasti a vmasírujte do pokožky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Produktové řady: Saloos Bio Karité

Typ pleti: normální pleť

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Bambucké máslo: nuda v kosmetice?

Pupínkový detektiv: přírodní másla

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Saloos Bio Karité

Nenašli jste to pravé? Co tohle?