Saloos Balzám bio karité Eukalyptový 50 ml

Saloos Balzám bio karité Eukalyptový 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Eukalyptový balzám s obsahem éterických olejů z eukalyptu, máty a cedru je vhodný nejen k péči o pokožku, ale také působí příznivě na dýchací ústrojí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Univerzální eukalyptový balzám Saloos má vyváženou recepturu s obsahem éterických olejů z eukalyptu, máty a listů cedru. Aplikace eukalyptového balzámu je vhodná nejen pro ošetření pokožky, ale působí také příznivě na dýchací cesty. Oceníte ho také v případě, že potřebujete promastit pokožku nosu odřenou od smrkání.

Všestranný pomocník

Balzám bio karité Eukalyptus Saloos je univerzálním produktem, který můžete používat na různé partie celého těla. Díky složení z přírodních vyživujících ingrediencí pečuje o pokožku tváře i dalších problematických partií. Díky tužší konzistenci je vhodný do kabelky či pro cestování, protože nehrozí, že se vám vylije v zavazadle.

Příjemná textura

Balzám má velice příjemnou konzistenci, která taje po kontaktu s přirozeně teplou pokožkou a výborně se vstřebává. Balzámová textura je na pleti velice příjemná a vsakuje se během několika málo vteřin. Balzám je koncentrovanou péčí s vysokým obsahem účinných látek, které dodávají pleti vše, co potřebuje a zanechávají ji přirozeně krásnou.

Přírodní másla a oleje

Balzám neobsahuje vodu, díky tomu je dán větší prostor účinným a pleti prospěšným látkám, které jí dodávají intenzivní péči. Základ tvoří bambucké máslo, jehož výhodou je výborná snášenlivost všemi typy pokožky. Bambucké máslo nezatěžuje ani mastnější typ pokožky, neucpává póry a nepodporuje tvorbu pupínků, naopak má regenerační účinky. 

Péče nejen pro pokožku

Bio karité balzám s obsahem eukalyptu se vám jistě bude hodit jako přípravek první pomoci, jež vás zachrání v mnoha situacích. Eukalyptová esence je vhodná nejen k ošetřování pokožky, ale působí příznivě také na dýchací ústrojí.

Použití: Množství velikosti oříšku jemně vmasírujte do pokožky hrudníku a zad v oblasti mezi lopatkami. Při bolestech hlavy a migrénách vmasírujte velmi malé množství balzámu do spánků, vyvarujte se kontaktu s očima! Používejte podle potřeby.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Paměť a koncentrace

Produktové řady: Saloos Bio Karité

Typ pleti: normální pleť

Typy pokožky: normální pokožka

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro děti

Bambucké máslo: nuda v kosmetice?

Esenciální olej Eukalyptus

Migréna

Pupínkový detektiv: přírodní másla

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Saloos Bio Karité

Nenašli jste to pravé? Co tohle?