Nobilis Tilia Balzám čistící, Tilia 75 ml

Nobilis Tilia Balzám čistící, Tilia 75 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí balzám je vhodný ke každodennímu odlíčení a čištění normální až mastné pokožky. Poradí si s nečistotami i make-upem, čistí zanesené póry a zbavuje pleť nadbytečného kožního mazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí balzám Nobilis Tilia je vhodný ke každodennímu odlíčení a čištění normální až mastné pokožky. Poradí si s odstraněním nečistot i make-upu, čistí zanesené póry a zbavuje pleť nadbytečného kožního mazu. Zároveň však díky svému jedinečnému složení pleť nevysušuje ani nedráždí, pokožku hydratuje a napomáhá její regeneraci.

Čisticí balzám díky extraktu z Aloe vera velmi dobře zjemňuje pokožku a působí protizánětlivě. Obsažený olivový olej proniká do hloubky pokožky, kde váže vlhkost a zlepšuje elasticitu a obranyschopnost pokožky, zatímco mandlový olej pomáhá při obnově a regeneraci pokožky a slouží k jejímu zklidnění.

O hloubkovou výživu pleti a minimalizaci vzniku vrásek se postará bambucké máslo, které je doslova koktejlem antioxidantů, vitaminů a minerálů, ale také prospěšných mastných kyselin a fytosterolů. Stimuluje buněčnou aktivitu pleti, podporuje tvorbu kolagenu a zpomaluje stárnutí pokožky.

Nejrychlejší odlíčení

Čisticí balzám Nobilis Tilia se složením z přírodních ingrediencí a olejů rychle a efektivně odstraňuje veškeré nečistoty a make-up a v jednom kroku pleti zároveň dodává potřebnou péči. Čisticí balzám Nobilis Tilia je vhodný pro každodenní péči o všechny typy pleti, ale nejvíce jej ocení zejména pokožka náchylná k vysušení a pleť normální. 

Výživa a regenerace

Čisticí balzám obsahuje přírodní výtažky a rostlinné oleje, které o pokožku pečují již během jejího čištění. Odličování pleti pomocí čisticího balzámu tak chrání proti vysušení či podráždění pokožky. Olejový základ tohoto balzámu skvěle rozpustí veškerá líčidla a odstraní i voděodolný make-up velice snadno a bez nutnosti pleť drhnout.

Péče i očista v jednom kroku

Tato čisticí emulze se hodí pro denní i večerní použití. Balzám se velice snadno roztírá po pokožce a tělesným teplem se vpíjí do pokožky a rozpouští nečistoty a make-up. Lze jej poté jednoduše smýt vlažnou vodou. Čisticí balzám zanechává pokožku pružnou, vyživenou a rozzářenou. Pupalkový olej pleť zklidňuje a podporuje její regeneraci. Výtažek z vilínu pak lehce tonizuje pleť a extrakt z řebříčku působí protizánětlivě.

Použití: Přiměřené množství krému naneste na navlhčenou pleť, krouživými pohyby jemně vmasírujte a opláchněte vlažnou vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Tilia

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Andrea 6. 8. 2016 10:09

Vůně sice není žádná sláva, ale dá se přežít. Jinak odličuje skvěle a stačí opravdu malé množství.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Nobilis Tilia

Nenašli jste to pravé? Co tohle?