Nobilis Tilia Balzám čokoládová fantazie 100 ml

Nobilis Tilia Balzám čokoládová fantazie 100 ml

(1 hodn.)
Zboží je trvale vyřazeno.

Neutrální hypoalergenní balzám Čokoládová fantazie pečuje o vysušenou, suchou, popraskanou a citlivou pleť. Má všestranné použití zcela podle vašich individuálních potřeb.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní neutrální hypoalergenní balzám Nobilis Tilia Čokoládová fantazie z bambuckého másla dokonale pečuje o vysušenou, suchou, popraskanou a citlivou pleť. Má všestranné použití zcela podle vašich individuálních potřeb.

Balzám se výborně hodí k ošetření pokožky celého těla, k ochraně pokožky při slunění nebo koupání ve slané mořské vodě. Je univerzálním prostředkem například k ošetření popraskaných bradavek při kojení, suchých rtů či odřeného nosu při rýmě či suchých popraskaných loktů a pat.

Rostlinný bio balzám má kvalitní složení, které můžete bez obav míchat s dalšími éterickými či rostlinnými oleji a vytvářet si tak jedinečné léčivé balzámy. Bohaté složení plné kakaového másla, mandlového, makadamiového a kokosového oleje intenzivně vyživuje a hydratuje pokožku celého těla.

Balzám na celé tělo

Balzám Čokoládová fantazie Nobilis Tilia je univerzálním produktem, který můžete použít téměř na celé tělo od hlavy až k patě. Tento hutný a vydatný balzám dodává pokožce intenzivní výživu a je vhodný na všechna vysušená místa. Balzám můžete použít na pokožku celého těla, zejména pak na velmi vysušené partie, jako jsou lokty, kolena či paty.

Intenzivní péče

Balzám Nobilis Tilia je koncentrovanou péčí o vaši pokožku. Díky maximálně šetrnému složení bez přidané parfemace, parabenů či konzervantů je vhodný na všechny typy pokožky. Čokoládový balzám Nobilis Tilia je vhodný pro celou rodinu a nejen, že ošetří vysušenou a popraskanou pokožku, ale navíc ji i krásně provoní díky obsahu kakaového másla. 

Voňavé kakaové máslo

Kakaové máslo má ale více funkcí, než jen pokožku provonět. Je přímo blahodárným balzámem na pokožku suchou a namáhanou, které navrací její přirozenou pružnost a vláčnost. Pomáhá obnovit ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, čímž okamžitě ulevuje od nepříjemného pnutí a svědění suché pokožky, ale pomáhá ji i dlouhodobě chránit před vysušením a podrážděním.

Pro sametově hebkou pokožku

V balzámu pak najdete také další rostlinné oleje, které kakaové máslo skvěle doplňují. Jemný mandlový olej zaručí lepší vstřebávání balzámu a zároveň pomáhá zklidňovat citlivou a reaktivní pokožku. Stimuluje regeneraci a spolu s vydatným olejem z makadamových ořechů pokožku vyživuje a chrání. Kokosový olej má pak zjemňující a revitalizující účinky.

Použití: Malé množství balzámu rozpustíme v rukou a rozetřeme po pokožce těla.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?