Sportique Balzám na opary a při nachlazení 15 ml

Cold Sore Soothing Lip Balm

Sportique Balzám na opary a při nachlazení 15 ml

Sportique Balzám na opary a při nachlazení 15 ml

Cold Sore Soothing Lip Balm

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tento balzam je skvělým pomocníkem kdykoliv, kdy potřebujete intenzivně pečovat o suché popraskané rty či drobná poranění na kůži. Výživné složení bez vody podporuje regeneraci poškozené pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na opary a při nachlazení Sportique je skvělým pomocníkem kdykoliv během roku, kdy potřebujete intenzivně pečovat o suché popraskané rty i začínající prasklé koutky. Výživné složení bez vody s vysokým obsahem bambuckého másla, rostlinných i esenciálních olejů o namáhané rty pečuje a regeneruje drobná poranění a poškozenou pokožku.

Základ výživného balzámu tvoří bambucké máslo společně s oleji z oliv, slunečnice a jojoby. Rty skvěle zvláčňuje, zjemňuje a uzamyká v nich hydrataci. Chrání je před podrážděním i vysušením, zaceluje drobné prasklinky a regeneruje popraskané koutky, ale i menší puchýřky apod. Navíc je složení balzámu obohaceno o ricinový a brutnákový olej, které jemnou pokožku intenzivně chrání. Bylinky jako rozmarýna, arnika, heřmánek či máta dodávají balzámu příjemnou osvěžující mentolovou vůni.

Použití: Aplikujte malé množství balzámu na rty a lehce rozetřete, nechte vstřebat. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Arnika

Recenze: Balzám na opary Sportique

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?