Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
123
104
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Jemný balzám s bio jojobou a máslem karité zklidňuje podrážděné rty a chrání citlivou pokožku před vyčerpávajícími vlivy vnějšího prostředí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám Lavera Basis Sensitive s bio jojobou a máslem karité je nezbytnou výbavou každé kabelky. Díky jojobovému a mandlovému oleji zklidňuje balzám přirozeným způsobem podrážděné rty a chrání citlivou pokožku před vyčerpávajícími vlivy vnějšího prostředí.

Lecitin dodává rtům potřebnou vlhkost. Rostlinné vosky spolu s bambuckým máslem poskytují rtům intenzivní ochranu obzvláště v zimním období. Mandlový olej zjemňuje a vyživuje jemnou kůži rtů a poskytuje jim přirozenou ochranu.

Opečovávané rty

Balzám na rty Lavera je ideálním pomocníkem, který můžete nosit kdykoliv s sebou v kosmetické taštičce či kabelce a zaručí vám sametově hebké rty. Praktické balení v tyčince je jednak kompaktní a zároveň se hodí i na cestování či nanášení během dne. Nemusíte sahat do kalíšku prsty a zbytečně do balzámu zanášet bakterie a nečistoty, jednoduše jej nanesete jedním snadným pohybem.

Přírodní složky

Pokožka na rtech je velice tenká a citlivá na vnější podněty, proto je nutné ji chránit celoročně, ať už v mrazivé zimě, kdy rty snadno praskají pod náporem studeného větru a sněhu či v létě, kdy jsou vysušovány slunečním zářením. Balzám na rty Lavera obsahuje vyvážené složení z přírodních ingrediencí se silnými pečujícími účinky, které dodají rtům potřebnou výživu.

Výživa a hydratace

Kvalitní přírodní másla, jako je mangové a bambucké mají vysokou vyživující schopnost a snadno uzamykají vlhkost v pokožce. Díky tomu rty zvláčňují a pomáhají zabraňovat jejich nadměrnému vysušování. Zjemňují suché šupinky na rtech a odstraňují nepříjemné pocity pálení rtů. Mandlový olej je velice šetrný k pokožce a spolu s olejem jojobovým podporuje její hydrataci.

Pro celou rodinu

Výtažek z heřmánku má významné zklidňující účinky a efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění. Vitamin E podporuje přirozenou regeneraci a obnovu kožních buněk a je zároveň silným antioxidantem. Balzám na rty Lavera Basis Sensitive je vhodný i pro citlivou pokožku rtů a díky tomu, že je bez parfemace či příchuti, je vhodný pro všechny členy rodiny.

Použití: Nanášejte kdykoliv během dne. Balzám okamžitě přináší úlevu suchým, popraskaným a poškozeným rtům, pečuje o ně a dodává jim obranyschopnost.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jak připravit pleť na zimu

Péče o rty v zimě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?