SANTE Balzám na rty bio granátové jablko, Family 4,5 g

SANTE Balzám na rty bio granátové jablko, Family 4,5 g

Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE, PETA
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát PETA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám s mandlovým olejem a výtažkem z granátového jablka zvláčňuje rty a zanechává je krásně hebké a chráněné před vysušením či popraskáním. Díky jemnému složení jej využije celá rodina.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty bio granátové jablko SANTE je vhodný pro celou rodinu. Díky svému složení s kakaovým máslem, přírodními oleji a vosky zvláčňuje rty a zanechává je krásně hebké. Lehce se roztírá a je bohatý na antioxidanty, které spolu s dalšími látkami chrání jemnou pokožku rtů před poškozením.

Kombinace voňavého kakaového másla a ricinového, mandlového a jojobového oleje promašťuje a zvláčňuje jemnou pokožku rtů a během dne ji chrání před vysušováním či popraskáním. Aby balzám na rtech hladce tál a dobře se roztíral, najdete v jeho složení karnaubský a kandelilový vosk.

Výtažek ze semínek granátového oleje a mandlový olej jsou bohaté na vitamin E, který je významným antioxidantem a podporuje hojení drobných poranění kůže a spolu s extraktem z listů rozmarýny chrání rty před škodlivými vnějšími vlivy. Balzám má díky kombinaci éterických olejů, granátovému jablku a kakaovému máslu lehce ovocnou vůni.

Použití: Balzám nanášejte na rty přímo z tubičky. Opakujte kdykoliv během dne.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Produktové řady: Santé Family

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Jak na regeneraci těla i ducha

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Santé Family

Nenašli jste to pravé? Co tohle?