Lavera Balzám na rty Classic, Lips 2014 4,5 g

Lavera Balzám na rty Classic, Lips 2014 4,5 g

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty v klasickém bezbarvém provedení je vhodný jak pro ženy, tak pro muže. Díky přírodním ingrediencím okamžitě zvláční rty a dodá jim dlouhodobou ochranu proti nepříznivým vnějším vlivům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty Classic Lavera je skvělým pomocníkem pro každý den. Je zcela bezbarvý, proto ho mohou používat jak ženy, tak muži. Kompaktní tyčinkové balení zaručí hygienické nanášení a balzám tak můžete s sebou nosit v tašce či kabelce po celý den. Klasické provedení se šťávou z Aloe vera a bambuckým máslem okamžitě a s dlouhotrvajícím účinkem zvláční rty.

Složení s vysoce účinnými přírodními ingrediencemi šetrně pečuje o rty a dodává jim hloubkovou hydrataci. Výtažek z bio Aloe vera má přirozené zklidňující účinky a tlumí tak jakékoliv podráždění rtů. Bambucké a kakaové máslo vynikají svými vyživujícími schopnostmi a dodávají tak rtům cenné pečující látky. Chrání jemnou a citlivou pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a nadměrnému vysušení. Olivový a mandlový olej rty zvláčňují a vitamin E brání škodlivému působení volných radikálů. Rty budou dokonale hydratované a sametově hebké po celý den.

Pro hebké rty

Balzám na rty Lavera je ideálním pomocníkem, kterého můžete nosit kdykoliv s sebou a zaručí vám sametově hebké rty. Praktické balení v tyčince je jednak kompaktní, a zároveň se hodí i na cestování či nanášení během dne. Nemusíte sahat do kalíšku prsty a zbytečně do balzámu zanášet bakterie a nečistoty, jednoduše jej nanesete jedním snadným pohybem. Transparentní varianta je vhodná pro celou rodinu.

Pečující ingredience

Pokožka na rtech je velice tenká a citlivá na vnější podněty a počasí, proto je nutné ji chránit celoročně, ať už v mrazivé zimě, kdy rty snadno praskají pod náporem studeného větru a sněhu či v létě, kdy jsou vysušovány sluncem. Balzám na rty Lavera obsahuje vyvážené složení z přírodních výtažků a rostlinných másel se silnými pečujícími účinky, které dodají rtům potřebnou výživu.

Výživa a hydratace

Kakaové a bambucké máslo mají vysokou vyživující schopnost a snadno uzamykají vlhkost v hlubokých vrstvách pokožky. Díky tomu rty zvláčňují a pomáhají zabraňovat jejich nadměrnému vysušování. Zjemňují suché šupinky na rtech a odstraňují nepříjemné pocity pálení rtů. Mandlový olej je velice šetrný k pokožce a podporuje její hydrataci.

Důkladná péče

Výtažek z heřmánku má významné zklidňující účinky a efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění. Vitamin E podporuje přirozenou regeneraci a obnovu kožních buněk a je zároveň silným antioxidantem. Balzám na rty Lavera Classic spojuje cenné přírodní ingredience, které vaše rty dlouhodobě chrání, posilují jejich odolnost a udržují je jemné.

Použití: Nanášejte na rty kdykoliv během dne podle potřeby.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Lips

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?