Lavera Balzám na rty Repair, Lips 4,5 g

Lavera Balzám na rty Repair, Lips 4,5 g

Lavera Balzám na rty Repair, Lips 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vysoce účinný balzám na rty přináší okamžitou úlevu suchým a rozpraskaným rtům. Výtažek z granátového jablka a olej z para ořechů dodávají rtům hloubkovou výživu a dlouhodobě je regenerují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty Repair Lavera je určen speciálně do náročných podmínek a přináší okamžitou úlevu vysušeným a namáhaným rtům. Je skvělým pomocníkem v podzimním a zimním počasí a díky výtažkům z granátového jablka poskytuje rtům intenzivní péči. Bio olej z para ořechů bohatý na mastné kyseliny napomáhá obnovit přirozenou kožní bariéru.

Složení s vysoce účinnými přírodními ingrediencemi šetrně pečuje o rty a dodává jim hloubkovou hydrataci. Výtažek z bio Aloe vera má přirozené zklidňující účinky a tlumí tak jakékoliv podráždění rtů. Bambucké a kakaové máslo vynikají svými vyživujícími schopnostmi a dodávají tak rtům cenné pečující látky. Chrání jemnou a citlivou pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a nadměrnému vysušení. Olivový a mandlový olej rty zvláčňují a vitamin E brání škodlivému působení volných radikálů. Rty budou dokonale hydratované a sametově hebké po celý den.

Pro hebké rty

Balzám na rty Lavera je ideálním pomocníkem, kterého můžete nosit kdykoliv s sebou v kosmetické taštičce či kabelce a zaručí vám sametově hebké rty. Praktické balení v tyčince je jednak kompaktní, a zároveň se hodí i na cestování či nanášení během dne. Nemusíte sahat do kalíšku prsty a zbytečně do balzámu zanášet bakterie a nečistoty, jednoduše jej nanesete jedním snadným pohybem.

Pečující ingredience

Pokožka na rtech je velice tenká a citlivá na vnější podněty, proto je nutné ji chránit celoročně, ať už v mrazivé zimě, kdy rty snadno praskají pod náporem studeného větru a sněhu či v létě, kdy jsou vysušovány slunečním zářením. Balzám na rty Lavera obsahuje vyvážené složení z přírodních ingrediencí s intenzivními a hloubkovými pečujícími účinky, které dodají rtům potřebnou výživu.

Výživa a hydratace

Kvalitní přírodní másla, jako je kakaové a bambucké, mají vysokou vyživující schopnost a snadno uzamykají vlhkost v pokožce. Díky tomu rty zvláčňují a pomáhají zabraňovat jejich nadměrnému vysušování. Zjemňují suché šupinky na rtech a odstraňují nepříjemné pocity pálení rtů. Mandlový olej je velice šetrný k pokožce a spolu s olejem olivovým podporuje její hydrataci.

Intenzivní regenerace

Výtažek z heřmánku má významné zklidňující účinky a efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění. Vitamin E podporuje přirozenou regeneraci a obnovu kožních buněk a je zároveň silným antioxidantem. Balzám na rty Lavera Repair je opravdu silným bojovníkem proti vysušeným či popraskaným rtům ideální do náročných podmínek, na hory či do větrného počasí.

Použití: Nanášejte na rty kdykoliv během dne podle potřeby.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Lips

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

Jak připravit pleť na zimu

Namalujte se s přírodou

Pleťová péče v zimě: 4 chyby, kterým se snadno vyvarujete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?