Annemarie Börlind Balzám na rty SPF 20 4,8 g

Annemarie Börlind Balzám na rty SPF 20 4,8 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty chrání jemnou pokožku rtů při pobytu na slunci, a to jak před UVA, tak i UVB zářením. Hydratuje, vyživuje a regeneruje rty a lze jej použít i na citlivá místa obličeje a pigmentové skvrny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty SPF 20 Annnemarie Borlind s přírodními vosky, ricinovým olejem a bambuckým máslem hydratuje, vyživuje a zvláčňuje suché či popraskané rty, chrání je proti předčasnému stárnutí a zároveň jim poskytuje obranu před UVA i UVB zářením. Balzám lze použít i na citlivá místa obličeje, jako je nos, lícní kosti či případné pigmentové skvrny.

Voděodolný balzám intenzivně zvláčňuje jemnou pokožku rtů, vyživuje ji, regeneruje a chrání při pobytu na slunci. Díky obsahu přírodních vosků se skvěle nanáší a ricinový či rakytníkový olej a bambucké máslo zanechají rty příjemné hebké, vláčné a chráněné před vysušením. Balzám je obohacený o tokoferol, jenž chrání rty před předčasným stárnutím. Vanilkový extrakt mu dodává krásně nasládlou vůni.

Použití: Balzám naneste na rty v lehké vrstvě a jemně rozetřete. Aplikujte před pobytem na slunci a aplikaci během dne opakujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Sun Care

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?