Nobilis Tilia Pomáda na rty zvláčňující

Nobilis Tilia Pomáda na rty zvláčňující 6 ml, tyčinka

Nobilis Tilia Pomáda na rty zvláčňující

(6 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Zvláčňující balzám na rty s jemnou vůní vanilky pečuje o suchou jemnou pokožku a chrání ji před dehydratací i opětovným poškozením. Balzám v sobě spojuje výživné oleje a vosky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Zvláčňující balzám na rty Nobilis Tilia s jemnou vůní vanilky pečuje o suchou náročnou pokožku rtů, dodává jí potřebné živiny a chrání ji před dehydratací i opětovným poškozením. Balzám v sobě spojuje výživné oleje a vosky, které jemnou pleť nejen vyživují, ale také aktivně regenerují a chrání před vznikem prasklin i drobných zánětů.

Základ balzámu tvoří jojobový olej obsahující množství nenasycených mastných kyselin a také vitaminu E, silného antioxidantu. Tyto látky pokožku zjemní a vyživí, zatímco kokosový olej bohatý na antibakteriální látky chrání rty před vznikem zánětů a podráždění. Díky tomu je zvláčňující balzám mimořádně vhodný pro ošetření rtů často trpících na výskyt oparů či popraskaných koutků.

O ochranu před podrážděním se stará ricinový olej, ten navíc jemnou pokožku posiluje a chrání ji před opětovným poškozením i popraskáním. Kombinace výživných olejů a bambuckého másla dodává rtům množství vitaminů a potřebných živin, zatímco včelí vosk vytváří na rtech lehký ochranný film. Pokožka je tak spolehlivě posílena a vyživena.

Ochrana pro vaše rty

Pokožka rtů je jednou z nejtenčích v lidském těle, proto je mnohem více náchylná na působení vnějších vlivů, snadno u ní dochází k podráždění či vysušení. Praktický balzám na rty Nobilis Tilia ve formě tyčinky je tak skvělým pomocníkem do kapsy či kabelky, který vaše rty ochrání a vyživuje je díky složení z přírodních ingrediencí a olejů.

Výživa a regenerace

Balzám na rty tak vaše rty udrží po celý den hedvábně jemné, bez rozpraskání či suchých šupinek. Díky přírodnímu složení pokožku rtů nedráždí ani nezatěžuje a nehrozí, že se vám dostanou do těla zbytečné syntetické látky. Jemný balzám na rty Nobilis Tilia spojuje zvláčňující vlastnosti rostlinných olejů a ochranné schopnosti přírodních vosků.

Přírodní oleje

Základem této hydratační tyčinky na rty je jojobový olej, který je pro pokožku vůbec nejpřirozenější a vyživuje ji bez zatížení. Jojobový olej obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, jež pokožku zvláčňují a zanechávají ji pružnou. Bambucké máslo pak rovněž vyhlazuje pokožku rtů a podporuje její přirozenou regeneraci.

Jemné a vyživené rty

Balzám na rty pak obsahuje také včelí vosk, který dokáže na rtech vytvořit ochrannou lipidovou vrstvu, která brání vysušení. Ricinový olej pak podporuje prokrvení pokožky, urychluje její regeneraci a hojení, zatímco kokosový olej díky svým antibakteriálním vlastnostem chrání proti zánětu a podráždění. Díky výtažku z vanilky pak budou rty zároveň sladce provoněné.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte rty podle potřeby kdykoliv během dne.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Péče o rty v zimě

Sladká vanilka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Iveta 13. 12. 2017 03:23

Výborný

/ Lenka 18. 3. 2019 20:53

Po x pokusech najít opravdu dobrý balzám na rty se mi to konečně povedlo. Je zatím nejlepším přírodním balzámem, který jsem našla. Rty vyživí na celý den, vůbec ho nemusím nanášet opakovaně ( i když to občas udělám, protože je na rtech neskutečně příjemný), krade mi ho i manžel :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?