Annemarie Börlind Balzám po holení na suchou pleť 50 ml

Annemarie Börlind Balzám po holení na suchou pleť 50 ml

Annemarie Börlind Balzám po holení na suchou pleť 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám pro muže pečuje o pleť po holení, dodává jí hydrataci a zároveň podporuje její přirozenou regeneraci, díky čemuž ji chrání před předčasnou tvorbou vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám po holení na suchou pleť Annemarie Börlind nabízí pokožce zklidňující a posilující péči s komplexem účinných látek, které ji nejen hydratují, ale zároveň ji chrání před předčasným stárnutím a posilují její přirozené regenerační schopnosti. Obsahuje přírodní oleje, bambucké máslo a přírodní výtažky, rychle se vstřebává a nezanechává na pleti mastný film.

Balzám díky šťávě z Aloe vera zklidňuje suchou pokožku po holení. Termální voda ze Schwarzwaldu jí dodává množství minerálních látek i tolik potřebnou hydrataci. Složení je obohacené o extrakt z mořských řas, jojobový a makadamiový olej či bambucké máslo, které se postarají o to, aby pokožka zůstala hydratovaná po celý den. Zároveň pokožku zvláčňují a zanechávají ji sametově hebkou. Obsažený výtažek z ginkga a kyselina hyaluronová podporují přirozenou regeneraci pokožky, zklidňují ji a stimulují obnovu kožních buněk, díky tomu krém pomáhá předcházet povadlosti pleti a předčasné tvorbě vrásek.

Použití: Malé množství balzámu naneste na oholený obličej a jemně rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?