Sportique Balzám po holení 200 ml

After Shave Balm Calming & Moisturizing

Sportique Balzám po holení 200 ml

After Shave Balm Calming & Moisturizing

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám po holení intenzivně pečuje o namáhanou mužskou pokožku, zklidňuje ji a chrání před vznikem drobných zánětů. Kombinace rostlinných látek pleť harmonizuje a hojí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám po holení Sportique intenzivně pečuje o namáhanou mužskou pokožku a současně ji skvěle zklidňuje a chrání před vznikem drobných zánětů. Kombinace rostlinných olejů a antibakteriálních výtažků pokožku harmonizuje, mírní zarudnutí i podráždění a současně pleť hojí.

Balzám zklidňuje oholenou pokožku díky vysokému podílu jojobového a olivového oleje. Ty pleť skvěle zjemňují, mírní nepříjemné svědění i zarudnutí a eliminují pnutí pokožky. V kombinaci s harmonizujícími výtažky z heřmánku a díky pupalkovému oleji zanechávají pleť zdravou, pružnou a zklidněnou.

Výtažky z kostivalu a řebříčku pokožku regenerují, napomáhají snadnějšímu hojení drobných ranek i zánětů, pokožku posilují a chrání ji před opětovným poškozením. Balzám po holení v sobě spojuje množství rostlinných olejů a výtažků, které o namáhanou mužskou pleť pečují, aktivně ji zklidňují a chrání před zanícením.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte na oholenou pokožku a lehce rozetřete. Používejte nejlépe po každém holení.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu1

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?