Hanoju Baobab 100 g

Hanoju Baobab 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z baobabu má příjemnou citrusovou chuť a hodí se jako přísada do smoothie, kaší apod. Obsahje množství vitaminu C, vápníku nebo hořčíku.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Baobab od firmy Hanoju je práškem z plodů baobabu bohatý na vitaminy (zejména C), minerální látky (vápník, hořčík, železo, draslík), aminokyseliny, polysacharidy a vlákninu. Ovoce původem z Afriky má bílou až nažloutlou dužinu a příjemnou citrusovou chuť. Prášek z této superpotraviny tak výborně obohatí například ranní smoothie nebo obilninovou kaši.

Dávkování: Užívejte 5-8 gramů prášku denně (2-3 čajové lžičky). Můžete přidat do jogurtu či müsli.

Upozornění: Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu2

Baobab – strom života

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?