Biopurus Baobabový olej bio 100 ml

Biopurus Baobabový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Baobabový olej se získává lisováním semen ze stejnojmenného stromu. Olej má kosmetické využití, neboť obsahuje vysoké množství tříslovin, antioxidantů, mastných kyselin a vitamínu C. Olej je vhodný pro všechny typy pleti. Baobabový olej působí blahodárně proti akné, zánětům a ekzémům. Olej je také vhodný na ošetření suché namáhané pokožky, kterou hydratuje a navrací ji její pružnost. Působí prot

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Baobabový olej se získává lisováním semen ze stejnojmenného stromu. Olej má kosmetické využití, neboť obsahuje vysoké množství tříslovin, antioxidantů, mastných kyselin a vitamínu C. Olej je vhodný pro všechny typy pleti.

Baobabový olej působí blahodárně proti akné, zánětům a ekzémům. Olej je také vhodný na ošetření suché namáhané pokožky, kterou hydratuje a navrací ji její pružnost. Působí proti vráskám, zvyšuje pružnost pokožky a zabraňuje jejímu vysychání.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: