Color Erbe Barva na vlasy Blond 27, Natur 135 ml

Color Erbe Barva na vlasy Blond 27, Natur 135 ml

Color Erbe Barva na vlasy Blond 27, Natur 135 ml

Značka: Color Erbe
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Barva Color Erbe propůjčí vašim vlasům přirozený blond odstín, dodá jim lesk a zároveň o ně pečuje a chrání je před poškozením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Barva na vlasy Color Erbe v odstínu 27 Blond je plná přírodních výtažků z mořských řas, slézu, ořechu, dubu či heřmánku. Rovnoměrně vlasy obalí barevnými pigmenty, propůjčí jim přirozeně blonďatý odstín a zároveň o ně při barvení pečuje. Neobsahuje látky, které při barvení často způsobují podráždění pokožky hlavy, a naopak pokožku regeneruje. Součástí balení jsou i jednorázové rukavice.

Barva vlasům nejen propůjčí dlouhotrvající přirozeně blond odstín, ale zároveň o ně díky heřmánku, pšenici či vlašskému ořechu pečuje a zanechává je chráněné před vysušením a poškozením během každodenních úprav. Díky přírodním extraktům také pečuje o vlasovou pokožku a předchází jejímu podráždění. Barva Color Erbe dodá vlasům také krásný lesk, který ještě podtrhne výsledný barevný tón.

Použití: Barvu naneste rovnoměrně od konečků až po kořínky suchých čistých vlasů. Toto nanášení proti směru růstu napomůže lepšímu proniknutí barvy do struktury vlasů. Na nebarvených vlasech nechte působit 30-40 minut, na barvených 20-30 minut, na vlasech po trvalé 10-20 minut.

Upozornění: Pečlivě si přečtěte přibalené informace. Při nanášení používejte rukavice. Po otevření spotřebujte do 1 měsíce. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud chcete barvu aplikovat na šediny, nejdříve si na jednom pramenu vyzkoušejte, jak bude barva na vlasech reagovat. Před použitím je vhodné si udělat test snášenlivosti na pokožce. Nepoužívejte, pokud jste již měli alergickou reakci na jakoukoli jinou barvu na vlasy, pokud je vaše pokožka citlivá, podrážděná nebo poškozená.

Barva: blond

Produktové řady: Color Erbe Natur Erbe

Výrobce: Natur Erbe , Zona Industriale Amasona , 03018, Paliano, Itálie

Z blogu3

Co všechno umí henna

Jak správně používat hennu

Léčivá síla stromů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?