CosmetikaBio Barva na vlasy Černá 100 g

Black

CosmetikaBio Barva na vlasy Černá 100 g

Black

Značka: CosmetikaBio
Certifikáty: CPK BIO, VEGAN, Ecocert
Certifikát CPK BIOCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
303
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Černý odstín barvy na vlasy je opravdu intenzivní a sytě pigmentovaný. Barva na vlasy s hennou dodá vašim vlasům navíc lesk a potřebnou regenerační péči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Cosmetikabio Barva na vlasy Černá je nestárnoucí klasikou a dá vyniknout přirozeným rysům vašeho obličeje. Temná havraní čerň pokryje rovnoměrně každý váš vlas a dodá účesu zářivý lesk. Výtažek z indiga se postará o sytý a intenzivně pigmentovaný černý odstín.

Barvy na vlasy Cosmetikabio jsou nováčkem v sortimentu této značky a nabízí zcela přírodní alternativu v oblasti barvení vlasů. Základ tvoří pouze rostlinné výtažky, které nejen, že vlasům dodají výrazný odstín, ale zároveň uvolňují pečující složky, které pronikají do hloubky vlasového vlákna.

Barvy na vlasy Cosmetikabio tedy neobsahují žádné silikony, umělé konzervanty, parfemace či další syntetické látky. Díky tomu zcela minimalizují škodlivý vliv barvení na kvalitu vlasů a jsou skvělou zdravou volbou, jak vaše vlasy obarvit a zároveň posílit jejich strukturu.

Čistě rostlinné barvy Cosmetikabio jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Použití: Při přípravě barvy a samotném procesu barvení se řiďte pokyny na krabičce.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Cosmetikabio je českou značkou nabízející 100% veganskou přírodní kosmetiku. Vybrat si můžete z řady bylinných barev na vlasy a nechybí ani kamencový deodorant alun.

Barva: černá

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Co všechno umí henna

Cosmetikabio – 100% přírodní barvy na vlasy

Jak správně používat hennu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?