Logona Barva na vlasy, henna zlatá blond 100 g

Logona Barva na vlasy, henna zlatá blond 100 g

Logona Barva na vlasy, henna zlatá blond 100 g

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní barva na vlasy v odstínu zlatá blond pro středně blond až světle hnědé vlasy dodává vlasům unikátní přirozenou barvu a zároveň se stará o jejich regeneraci díky kombinaci henny a bylin.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní barva na vlasy Logona v odstínu zlatá blond pro středně blond až světle hnědé vlasy dodává vlasům unikátní přirozenou barvu a zároveň se stará o jejich výživu a regeneraci díky kombinaci henny, pšeničného proteinu, jojobového oleje a směsi bylin.

Přírodní henna se používá pro barvení a péči o vlasy už od starověkého Egypta. Je hotovým zázrakem pro lámavé a poškozené vlasy. Reguluje činnost mazových žláz vlasové pokožky, je tedy vhodná pro suché i mastné vlasy. Henna vlasy přirozeně posiluje, zpevňuje a zabraňuje padání vlasů. Přidaný jojobový olej se spolu s pšeničným proteinem postarají o regeneraci a navrácení přirozeného lesku a pevnosti poškozeným vlasům.

Čistě rostlinné barvy Logona jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Příprava: Barvu smíchejte s teplou vodou na jemnou kašičku. Před tím, než si obarvíte celou hlavu, proveďte zkoušku na skrytém pramínku vlasů. Pokud jste s výsledkem spokojeni můžete obarvit celou hlavu.

Upozornění: Nepoužívejte, pokud máte poraněnou pokožku hlavy! Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Barva: blond, zlatá

Produktové řady: Logona Hair Color

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Barvy na vlasy: zn. přírodní

Co všechno umí henna

Henna aneb barvení bez chemie

Jak správně používat hennu

Příroda ve vlasech neboli henna

Přírodní barvy na vlasy

Přírodní vlasová péče Logona

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Logona Hair Color

Nenašli jste to pravé? Co tohle?