puroBIO cosmetics Báze pod oční stíny 7 ml

puroBIO cosmetics Báze pod oční stíny 7 ml

(3 hodn.)
Certifikáty: NATRUE, CCPB
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémová báze pod oční stíny prodlouží výdrž očních stínů a postará se o to, aby dobře vynikly jejich pigmenty. Má lehkou krémovou konzistenci, která krásně splyne s očních víčkem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Báze pod oční stíny od puroBIO prodlouží výdrž očních stínů a postará se o to, aby dobře vynikly jejich pigmenty.Má lehkou krémovou konzistenci, která krásně splyne s očním víčkem. Obsahuje navíc meruňkový a olivový olej, bambucké máslo, pšeničný protein či tokoferol, které jemné pokožce očních víček během dne poskytují potřebnou výživu a hydrataci.

Báze má lehoučkou krémovou konzistenci, která nezatěžuje tenkou a citlivou kůži očního víčka. Snadno se roztírá a postará se o to, aby oční stíny vydržely celý den na svém místě, nerozpíjely se a nezalézaly do vrásek. V bázi je navíc obsažená i mica, která má ve své struktuře drobné leské krystalky, díky kterým ještě podtrhne zvolené oční stíny. Voda ze šalvěje má zklidňující účinky. Meruňkový a olivový olej spolu s bambuckým máslem dodávají pokožce hydrataci aniž by zanechávaly pocit mastnoty.

Použití: Malé množství báze naneste na oční víčka a jemně rozetřete. Vyčkejte, dokud se textura zcela nevstřebá a poté naneste oční stíny.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Primer - zdokonalte svůj make-up

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Klára 17. 1. 2017 16:51

Báze je pigmentovaná. Mám světlou pleť, odstín je sice trochu tmavší, ale stíny ho zakryjí. Báze se nedrolí, drží dobře a stíny jsou díky ní intenzivnější a pozoruji rozdíl i v délce,po kterou drží. Nenosím stíny celý den a každý den, většinou pouze na nějakou příležitost. Stíny vydželz díky bázi např. několikahodinový ples. Palec nahoru.

nee / Blanka 6. 4. 2017 18:22

Od báze pod oční stíny očekávám, že prodlouží výdrž stínů - zde se to absolutně nepovedlo. Jakobych žádnou bázi nepoužila. Navíc má hodně výrazně tělovo-růžovou barvu.Nedoporučuji.

Je k ničemu / 24. 10. 2016 17:25

Čekala jsem, že výdrž stínů prodlouží alespoň o pár hodin, ale nefunguje vůbec. Stíny se chovají úplně stejně, jako kdybych ho nepoužila. Dokonce i samotný se slije čárek na víčku asi po dvou hodinách, když jsem ho použila jen k černé lince. Také je pigmentovaný a i když se dá pěkně rozetřít, tak na světlé pleti jde jeho oranžová barva vidět. Podruhé už ho určitě nekoupím.

zlepší i výdrž korektoru pod oči / Šárka 21. 10. 2017 17:27

Zakoupila jsem hlavně na oční stíny, ale zkusila jsem použít i pod oči, pod korektor a tam je vidět, že se po několika hodinách "neslije do vrásky" a hezky drží, jsem spokojená jak pod oči, tak pod oční stíny. Barva je do žlutooranžova, ale dobře se rozetře a není to pak vůbec vidět a nijak neruší nanášenou barvu korektoru, stínu nebo pudru. takže za mě dobrý produkt.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?