puroBIO cosmetics BB krém 02 s SPF 10 30 ml

puroBIO cosmetics BB krém 02 s SPF 10 30 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

BB krém s lehkou texturou sjednotí odstín pleti, zakryje menší nedokonalosti a zanechá pleť krásně vláčnou. A jako bonus jí poskytne ochranu v podobě SPF 10.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém s SPF 10 puroBIO s lehkou texturou představuje skvělou alternativu k tekutým make-upům. Má odlehčené složení s vodou ze šalvěje, pečujícími oleji, bambuckým máslem a výtažkem z chlorelly. Propůjčí každému typu pleti krásně sjednocený odstín a přirozený vzhled bez ucpávání pórů. Odstín 02 se hodí pro světlou až středně tmavou pleť se žlutým podtónem.

BB krém s kvalitními přírodními pigmenty sjednotí odstín pleti a dodá jí zdravý rozzářený vzhled a zároveň ji nijak nezatěžuje, neucpává póry ani během dne nestéká do vrásek. Kryje menší nedokonalosti a díky obsahu bambuckého másla, meruňkového a olivového oleje zanechává pleť vláčnou, udržuje v ní přirozenou míru hydratace a předchází jejímu vysušování.

Bambucké máslo v kombinaci s přírodními oleji a tokoferolem navíc dodávají BB krému ochranné účinky před škodlivými vnějšími vlivy a předčasným stárnutím pleti. Šalvějová voda má dezinfekční aantibakteriální účinky, osvěžuje a očišťuje pleť a spolu s extraktem z chlorelly působí příznivě na mastnou a problematickou pleť. BB krém má navíc SPF 10, a tak pleti poskytne nižší ochranu před slunečními paprsky.

Použití: Malé množství BB krému naberte čistými prsty, štětcem nebo navlhčeným blendrem a rovnoměrně rozetřete po obličeji do ztracena.

Tip: Na mastnou pleť je před nanesením BB krému vhodné aplikovat primer speciálně určený pro tento typ pleti.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Odstín: světlá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Mořské a sladkovodní řasy v kosmetice

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

BB KRÉM / Kateřina 10. 4. 2018 13:01

Skvěle sjednocuje pleť velmi přirozenou barvou. Doporučuji.

Hodnocení / Jana 20. 9. 2018 12:41

Zakoupila jsem jen vzorek, ale bohužel mi moc nevyhovoval, protože je hodně hutný, hůře se roztírá, na mojí pleti nepůsobil přirozeně. Na druhou stranu na BB krém skvěle kryje, pokud to někdo potřebuje.

/ Marie 5. 1. 2021 19:20

Službu udělá, to ne že ne. Nicméně je velmi hutný, na moji suchou pleť byl velmi těžko použitelný, dávala jsem ho 1:1 s denním krémem. Ale hezky kryje na BB, to je pravda. Pro vás s citlivou a suchou pletí, bych osobně doporučovala si peníze schovat a investovat do přírodního makeupu od Zuii (ten nádherně kryje, hydratuje, voní a je to dost jiná liga). BB krém od Purobio není žádný propadák, ale vzhledem k ceně mi to přijde asi jako zbytečně vyhozené peníze.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?