Boho Green Make-Up BB krém Beige Rose 03 30 ml

Boho Green Make-Up BB krém Beige Rose 03 30 ml

419
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 2 ks

BB krém pro světlý odstín pleti jemně tónuje pleť, zakryje menší nedokonalosti a zanechá hedvábně vláčný pocit. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém Beige Rose 03 s béžovo růžovým odstínem od značky Boho Green Make-up přináší sametový výsledek. Zvláčňující BB krém s hedvábnou texturou jemně tónuje pleť, zakryje menší nedokonalosti a zanechá ji hedvábně vláčnou. Udržuje ji zářivou, bez pocitu mastnoty, neusazuje se ve vráskách a dodává pleti potřebnou výživu a jemnost. Má nadýchanou strukturu a dodává pleti přirozený lesk a vzhled. Nabízí dlouhotrvající krytí a krásnou vůni. BB krém je vhodný pro světlou pleť

 

Sametově krémovou texturu zajišťuje panenský organický brusinkový a jojobový olej, které zjemňují a vyživují pokožku, obsahují esenciální mastné kyseliny, vitamíny a minerály velmi potřebné pro pružnou a dobře hydratovanou pleť. Jojobový olej je vhodný pro ošetření všech typů pleti od citlivé po mastnou až aknózní a je vhodný pro ekzematickou pleť. Obsažené bambucké máslo je bohaté na mononenasycenou kyselinu omega 9 a polynenasycenou kyselinu omega 6 a vitamíny E a A. Pomáhá pokožku vyživovat a chránit před vnějšími škodlivými vlivy. 

 

Použití: Zahřejte malé množství BB krému na hřbetu ruky a pak naneste na obličej a krk.

Boho Green Make-up nabízí francouzskou přírodní dekorativní kosmetiku v mnoha barevných odstínech. Produkty nesou certifikaci Cosmebio. Obaly produktů ze dřeva a papíru pocházejí z lesů s certifikací PEFC® a FSC®, které potvrzují použití materiálu získaného postupy trvale udržitelného lesního hospodářství.

Odstín: světlá

Výrobce: Boho Green Makeup, Rue Chavanne , 69001 , Lyon, Francie

Z blogu1

Boho Green Make-up: přírodní dekorativka s osobitým šarmem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?