Inika Organic BB krém, Honey 4 ml

Inika Organic BB krém, Honey 4 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký multifunkční BB krém s hedvábnou texturou pro rozjasněnou a sjednocenou pleť je hypoalergenní a vhodný tak pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém, Honey Inika Organic je multifunkční hypoalergenní produkt vhodný pro všechny typy pleti. Využijete jej primer, hydratační krém a make-up v jednom. Kombinuje přírodní antioxidanty, vitaminy a minerály pro dokonale sjednocenou a rozzářenou pleť. Má naprosto lehounkou unikátní texturu, která zanechá na pleti hedvábný závoj. Odstín Honey je ideální pro středně tmavý až tmavý odstín pleti s teplými podtóny.

Obsahuje opunciový olej, který viditelně vyhlazuje vrásky, zlepšuje elasticitu pleti a lehce se vstřebává. Navíc využívá síly oleje z granátové jablka, díky kterému bude pleť vypadat mladistvě a svěže. BB krém obsahuje také šťávu z aloe vera, květovou vodu Neroli, olej z hroznových semínek, jojobový, avokádový, šípkový a arganový. Tato unikátní kombinace přírodních složek v BIO kvalitě zvyšuje hydrataci pokožky a podporuje mladistvý a svěží vzhled.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Použití: Inika Organic BB Cream můžete bez problémů aplikovat prsty, nejdříve na střed obličeje (kolem nosu, brada, čelo) a postupně roztírejte směrem ven.

Tip: Zafixovat ho můžete transparentním sypkým pudrem INIKA Organics, který zafixuje BB krém a zároveň prodlouží jeho výdrž.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Odstín: střední, tmavá

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?