Annemarie Börlind Beauty shot SOS sensitive 15 ml

Annemarie Börlind Beauty shot SOS sensitive 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL, CSE
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní přírodní koncentrát je doplňkovou starostlivostí o přecitlivělou pleť, která má sklony k začervenání a podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Beauty shot SOS sensitive Annemarie Börlind je doplňková posilující péče o citlivou pleť, která přecitlivěle reaguje na teplo, chlad či stres a další faktory a také má sklony k zarudnutí. Představuje okamžitou dávku vysoce koncentrovaných a mimořádně účinných aktivních látek pro pleť. Koncentrát má příjemnou nemastnou konzistenci, která se rychle vstřebává a proniká až do hloubky pleti.

Obsahuje patentovaný aktivní rostlinný komplex Défense PLUS - extrakt z balónovce, rybízového oleje a slunečnicového oleje, který okamžitě zklidní pokožku, stáhne podráždění a zarudnutí. Kořen lékořice působí dodatečně protizánětlivě.  Výsledky v podobě uklidněné, jemné pleti se zmírněným zarudnutím a podrážděním jsou viditelné již po krátké době používání.

Použití: Naneste 4-5 kapek intenzivního přírodního koncentrátu pomocí dávkovače na očištěnou pokožku obličeje a jemně vmasírujte. Nechte vstřebat. V případě potřeby následně naneste denní nebo noční krém.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: citlivá pleť, rozšířené žilky a rosacea, smíšená pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?