TML Befungin 100 ml

TML Befungin 100 ml

Značka: TML
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Befungin je doplněk stravy obsahující houbu jménem rezavec šikmý, která je známá jako čaga. Obsahuje množství vitaminů i minerálních látek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Befungin je produkt vyrobený z čagy, houby podobné choroši. Ta roste hlavně na břízách a to zejména v oblastech v Rusku na Sibiři. Houba je na povrchu černá, na řezu má hnědé zabarvení. Roste až 10 let a dorůstá do váhy až tří kilogramů. Účinek befunginu je komplexní, působí na celé tělo a není jej tudíž potřeba kombinovat s dalšími bylinami.

Čaga se používá pro udržení organismu v kondici. Obsahuje látky, které se podílí na ochraně buněk před oxidačním stresem. Je prospěšným zdrojem vitaminů, konkrétně vitaminu K, vitaminu D a vitaminů skupiny B. Vitamín K se podílí na optimální krevní srážlivosti, na udržení kostní a chrupavkové odolnosti. Vitamin D přispívá k normálním funkcím imunitního systému, napomáhá vstřebávání fosforu a vápníku v těle, hraje roli při vývinu kostí v období růstu u dětí. Vitaminy skupiny B se starají o zachování normálních nervových funkcí, jsou prospěšné pro pokožku, vlasy a nehty.

Čaga poskytuje tělu přísun minerálních látek, konkrétně se jedná o křemík, železo, vápník, hořčík a draslík. Křemík se podílí na zachování normálních funkcí svalových tkání. Železo napomáhá k udržení normálních funkcí energetického metabolismu a přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Hraje roli při přenosu kyslíku v těle, podporuje obranyschopnost, přispívá k udržení tělesné energie, podílí se na procesu dělení buněk. Hořčík zachovává normální stav kostí a zubů, je prospěšný pro optimální činnost svalů a nervové soustavy. Osvěžuje organismus. Draslík udržuje normální krevní tlak, podporuje nervosvalovou činnost.

Skladování: Uchovávejte na suchém, tmavém a chladném místě.

Dávkování: Před užíváním smíchejte tři lžíce přípravku v 150 ml horké vody. Ze vzniklé směsi užívejte jednu až dvě polévkové lžíce denně. Kůru užívejte po dobu tří až pěti měsíců.

Upozornění: Přípravek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

TML nabízí doplňky stravy z hub i bylin a za studena lisované oleje nebo třeba sibiřské zubní pasty.

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: TML a.s., Zábrdovická 2 , Brno, Česká republika

Složení:

Voda, Rezavec šikmý, Alkohol (9,38)
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Čaga neboli rezavec šikmý

Houby jako superpotraviny

Jak posílit imunitu?

Poznáte zavodněný organismus?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení:

Voda, Rezavec šikmý, Alkohol (9,38)
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?