Annemarie Börlind Bělicí a rozjasňující fluid 50 ml

Annemarie Börlind Bělicí a rozjasňující fluid 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Fluid díky obsahu aktivních látek z řeřichy, ceramidům a kyselině hyaluronové pomáhá odstraňovat nežádoucí hyperpigmentaci a zároveň podporuje pevnost a pružnost pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bělicí a rozjasňující fluid Annemarie Börlind obsahuje inovativní aktivní látky získané z řeřichy, které napomáhají snižovat nežádoucí pigmentaci. Hodí se například na stařecké skvrny. Fluid funguje i jako účinná prevence vzniku další hyperpigmentace. Zároveň pleť hydratuje a podporuje její přirozenou pružnost.

Fluid díky obsahu aktivních látek z řeřichy pomáhá účinně redukovat nadměrnou pigmentaci a předcházet jejímu dalšímu vzniku. Zároveň má silné antioxidační účinky, a chrání tak pokožku před působením volných radikálů. Obsažená kyselina hyaluronová a nektar z mnohokvětu hroznatého spolu s ceramidy posilují kožní bariéru. Podporují přirozenou pevnost a pružnost pleti, čímž ji chrání před předčasnou tvorbou vrásek a celkovou povadlostí.

Termální voda dodá pleti potřebnou dávku hydratace, kterou v ní pomáhá udržet například glycerin, bambucké máslo či jojobový a makadamiový olej. Ty pokožku navíc vyživují a zanechají ji krásně vláčnou a hebkou na dotek. Díky extraktu ze sladkého pomeranče působí fluid jako příjemné osvěžení.

Použití: Krém nanášejte na čistou pleť obličeje, krku a dekoltu. Používejte ideálně ráno a večer, a to alespoň po dobu 4 týdnů.

Tip: Pro optimální výsledky je vhodné se během užívání krému vyhýbat slunečnímu záření.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?