Henep Bělicí prostředek Ekowhite 500 g

Henep Bělicí prostředek Ekowhite 500 g

Značka: Henep
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

certifikáty: vhodné pro: konzistence: barva: balení: použití: složení: země původu značky: Česká republikacharakteristika značky: Společnost HENEP vznikla v roce 2010. Hlavním iniciátorem vzniku byl Petr Jílovec mladší, syn jednoho ze zakladatelů jiné úspěšné značky konopné kosmetiky. Ptáte se proč právě konopí? Konopí představuje mnohostranně využitelný obnovitelný zdroj, který má obrovský, zatím

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
certifikáty:
vhodné pro:
konzistence:
barva:
balení:

použití:
složení:

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost HENEP vznikla v roce 2010. Hlavním iniciátorem vzniku byl Petr Jílovec mladší, syn jednoho ze zakladatelů jiné úspěšné značky konopné kosmetiky. Ptáte se proč právě konopí? Konopí představuje mnohostranně využitelný obnovitelný zdroj, který má obrovský, zatím nedoceněný potenciál pro lidstvo. Ve starém Egyptě používali konopná vlákna při stavbě pyramid. V Evropě se konopí využívalo cca od 7 tisíciletí př.n.l. Konopné pozůstatky jako např. tkaniny, provazy či semínka nalézáme u Vikingů, Keltů, Thráků apod. Listy a květy konopí byly pokládány za účinný lék. Poprvé se konopí objevilo v lékopise již ve 3. tisícíletí př.n.l. v Číne, kde bylo považováno za elixír nesmrtelnosti. Do českého lékopisu bylo konopí zapsáno v roce 2010 jako konopný olej, za studena lisovaný, pod názvem Cannabis Sativae Oleum. Právě konopný olej, za studena lisovaný v BIO kvalitě, je základem výrobků Henep. Šetrné kombinování s extrakty bylin, oleji, esenciálními oleji a dalšími ingrediencemi zaručuje tu nejlepší péči o citlivou pokožku. Produkty neobsahují parafín, silikon, vazelínu ani jiné ropné produkty, emulgátory, barviva či parfémy. Pod značkou Henep se tedy skrývá funkční BIO kosmetika s konopí, pro použití při různých kožních problémech, včetně velmi citlivé pleti. Produkty tedy nejsou nové jen dle data vzniku, ale zejména inovativními a moderními BIO recepturami s vysokým obsahem účinných látek.

kontakt na výrobce:
HENEP s.r.o.
Jeníkov 89
471 24 Jeníkov

webové strány značky:
www.henep-produkty.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HENEP s.r.o., Jeníkov 89 , 471 24 , Jeníkov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: