Nástroje Zdraví BeneVis LK, kapsle 90 ks

Nástroje Zdraví BeneVis LK, kapsle 90 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Doplněk stravy z čistě přírodních surovin díky obsahu borůvky a dalších plodů podporuje ochranu oční tkáně, regeneruje oči při únavě a celkově podpoří odolnost organismu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Doplněk stavy Nástroje zdraví BeneVis LK díky antioxidačním účinkům podporuje ochranu oční tkáně. Kapsle v sobě kombinují účinky borůvky, kustovnice, klanoprašky a yzopu. Ty mají nejen pozitivní účinky na správné fungování zraku, ale nabízí i mnohé další přínosy pro lidský organismus.

Kasle přispívají k udržení správného stavu zraku, a to především díky obsahu plodů borůvky. Působí antioxidačně, a chrání tak organismus před působením nepříznivých volných radikálů, které mohou způsobovat předčasné stárnutí buněk. Borůvka stabilizuje tvorbu kolagenu v oku, a podporuje tak regeneraci očí při únavě, a poradí si i s opuchlou pokožkou víček.

Doplněk BeneVis rovněž přispívá ke správné funkci cévního systému a k udržení normálního stavu sliznic žaludku a tenkého střeva. Kustovnice čínská celkově podpoří imunitní systém, a posílí tak odolnost organismu vůči virům nebo bakteriím. Klanopraška je skvělým prostředkem pro posílení organismu při stresu a yzop zase podporuje správnou činnost dýchacího systému, jater a stav kostí a kloubů.

Použití: Užívejte jednu až dvě kapsle denně. Zapijte dostatečným množství vody.

V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: Blue step spol. s r.o., Business Park Košíře, Jinonická 80 , 158 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?