Nobilis Tilia Benzoe Absolue 5 ml

Nobilis Tilia Benzoe Absolue 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej Benzoe Absolue má skvělé harmonizační účinky na tělo i mysl. Působí pozitivně na zažívací a vylučovací trakt, tělo pročišťuje a posiluje jej.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Benzoe Absolue Nobilis Tilia má skvělé harmonizační účinky na tělo i mysl. Zklidňuje, pomáhá snadněji snášet stres i nadměrné starosti. Kromě toho působí benzoe pozitivně na zažívací a vylučovací trakt, tělo pročišťuje a posiluje jej.

Benzoe pomáhá při nadměrné psychické zátěži, mírní dopady stresu a pomáhá ke klidnějšímu spánku. Příjemně sladká vanilková vůně mírní nadměrné přemýšlení o problémech a starostech, zklidňuje tělo i mysl. Navíc má pozitivní účinky na činnost zažívacího traktu, působí při nadýmání a průjmu, pomáhá při onemocněních močového měchýře.

Zklidnění pro tělo i mysl

Éterický olej Benzoe od Nobilis Tilia se vyznačuje silnými harmonizačními účinky. Benzoe je pryskyřicí, jejíž esence je velice oblíbená v tradiční výrobě parfémů a krásně provoní váš domov svou nasládlou vanilkovou vůní a používá se také jako součást kadidla. Benzoe díky své příjemné vůni pomáhá prohlubovat odpočinek a je vhodnou esencí rovněž pro rozjímání a meditaci.

Bojujte proti stresu

Benzoe má mocné účinky při nadměrné psychické zátěži a pomůže vám ulevit při zvýšeném stresu a duševním vyčerpání. Benzoe pomáhá zapomenout na starosti, uvolnit napjatou mysl a zmírňuje rovněž bolesti hlavy. Zároveň podporuje zdravou funkci trávicího traktu a ulevuje při průjmu a nadýmání. Působí rovněž na vylučovací systém a pomáhá při onemocněních močové trubice a močového měchýře.

 

Umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není určený pro těhotné ženy a děti do 10 let. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, onemocnění močových cest, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, stres a úzkost, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Aromaterapeutický horoskop – Beran

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej benzoe

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Sladká vanilka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?