David Zmrzlý Bezlepková kuchařka, David Zmrzlý 127 stran

David Zmrzlý Bezlepková kuchařka, David Zmrzlý 127 stran

Značka: David Zmrzlý
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Připravte si pestré a výživé pokrmy bez lepku, kterými navíc potěšíte i vegany. Recepty na celodenní jídelníček i něco sladkého na zub obsahují suroviny, které bez problémů seženete na českém trhu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vařit bez lepku nemusí být nuda! Přesvědčí vás o tom 126stránková Bezlepková kuchařka od Davida Zmrzlého. Netradiční a zároveň snadné recepty jsou navíc bez obsahu mléka a vajec, takže jsou vhodné i pro vegany. V knize najdete recepty na snídaně, obědy, večeře i svačiny a nechybí ani typy na lákavé dezerty a výtečná jídla na cesty.

David Zmrzlý, autor kuchařky, je jedním z českých odborníků na veganskou stravu. Všechny suroviny použité v receptech jsou tak bez problémů dostupné na našem trhu. David Zmrzlý Spolu s dalšími lidmi provozuje veganské bistro Puro, takže veškeré recepty jsou otestované v praxi. Pokud si připravíte jídlo podle jednoho z receptů, můžete si být jistí, že bude zdravé, bohaté na živiny a zároveň krásné na pohled. V publikaci nechybí ani řada autorových osobních tipů týkajících se bezlepkového veganského stravování a také pestré fotografie, které vás navnadí na cestu do kuchyně.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?