Sojový olej

Sojový olej je vhodný jako kosmetický olej především pro suchou pokožku, ale také jako všestranný olej do kuchyně. V kosmetice olej zvláčňuje, má vysoký obsah vitaminu E a provitaminu A. Suché pokožce navrací pružnost a hebkost, zároveň také zabraňuje jejímu dalšímu vysušování. Posiluje obranyschopnost pokožky, je vhodný také na akné a ekzémy. V kuchyni sice není vhodný na smažení, ale je skvělý pro dochucení salátů a dalších pokrmů.

Filtry a parametry produktů:

Certifikáty:

Složení