Good Gout BIO Hrášek s telecím masem 190 g

Good Gout BIO Hrášek s telecím masem 190 g

Značka: Good Gout
Certifikáty: AGRICULTURE BIOLOGIQUE
Certifikát AGRICULTURE BIOLOGIQUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Příkrm z BIO hrášku a telecího masa od michelinských kuchařů zachutná naprosto každému. Vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Princezna, která musela spát na hrášku, ho nejspíš ráda neměla. A není se co divit. Vy a vaši mrňouskové ho ale budete milovat! Krémové konzistenci zeleného hrášku s telecím masíčkem a kapkou kvalitního řepkového oleje totiž nejde odolat. Navíc když jej ozvláštňuje snítka máty…

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce s organickým řepkovým olejem (1 %). Zeleninovo-masový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Sterilováno. Tepelně upraveno.

Příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme kapsičku ohřívat po dobu 1 minuty ve vodní lázni. Pro rychlejší přípravu vyprázdněte obsah sáčku do misky nebo jej otevřete a vložte přímo do mikrovlnné trouby. Zahřívejte 30 sekund při 750 W (dobu ohřívání přizpůsobte). Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování.

Skladování: Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě, po otevření v chladničce, a to max. 24 hodin.

Na začátku příběhu francouzské značky GoodGout stála výzva: Vrátit chuť do talířů našich dětí a připravit jim něco skutečně dobrého! Díky talentovanému šéfkuchaři a týmu odborníků na výživu se podařilo připravit spoustu nutričně vyvážených jídel a pamlsků, které jsou navíc 100% bio.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Good Gout, Zbraslavská 22/49 , 15900, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?