Nobilis Tilia Konopný olejový multigel 50 ml

Nobilis Tilia Konopný olejový multigel 50 ml

Nobilis Tilia Konopný olejový multigel 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konopný olejový multigel pečuje o citlivou problematickou pokožku hned několika různými způsoby. Můžete jej použít k lokálnímu ošetření nedokonalostí, také jako mycí pleťovou emulzi či olej do koupele.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Konopný olejový multigel Nobilis Tilia pečuje o citlivou problematickou pokožku hned několika různými způsoby. Můžete jej použít k lokálnímu ošetření nedokonalostí, ale také jako mycí pleťovou emulzi či jako olej do koupele. Jemnou vůni mu dodává éterické olej z květů konopí setého.

Základ multigelu tvoří samozřejmě konopný olej. Ten je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, fytosteroly, minerály a vitaminy. Díky tomuto výživnému složení je konopný olej výborným pomocníkem pro regeneraci a zklidnění problematické pokožky. Pleť vyživí a zjemní, ale zároveň působí antibakteriálně.

Obsažený pupalkový olej je taktéž bohatý na řadu vzácných esenciálních kyselin, které urychlují regeneraci pokožky. Kombinace těchto dvou výživných olejů nečistou pokožku zklidňuje, vyživuje a ošetřuje zároveň.

Univerzální přípravek

Přírodní gel Nobilis Tilia s konopnými výtažky je všestranným produktem pro všechny případy, kdy bude vaše pokožka podrážděná, zarudnutá nebo ji bude trápit nepříjemné svědění či pnutí. Tento velice lehký gel je tak první pomocí při podráždění pleti a přinese okamžitou úlevu. Je vhodný pro celou rodinu, všechny typy pleti včetně mastné a problematické a díky lehké nelepivé textuře nezatěžuje pokožku a nezanechává mastný pocit.

Proti nedokonalostem

Lehký gel se velice rychle vstřebává a je dobře snášen všemi typy pokožky. Praktické balení s pumpičkou zaručuje maximálně hygienickou aplikaci a jistě jej oceníte nejen na cestách. Složení tohoto multifunkčního gelu je bohaté na přírodní výtažky, které pleť čistí, tonizují a zanechávají ji svěží a hydratovanou. Gel lze použít pro péči o pokožku obličeje i celého těla.

Tonizace a osvěžení

Gel s konopným olejem tak přímo působí proti nedokonalostem, brání ucpávání pórů a vzniku pupínků. Výborně pomáhá hojit pupínky již vzniklé a zároveň chrání proti dalšímu vzniku nedokonalostí. Můžete jej používat lokálně na jednotlivé pupínky či jako mycí emulzi a hodí se rovněž jako přísada do koupele pro pokožku se sklonem k podráždění, vysušení a alergickým reakcím. 

Použití: Gel můžete použít jako mycí gel na pokožku obličeje i celého těla. Stačí, když malé množství gelu smícháte v dlani s trochou vody a aplikujte na obličej. Pro jemnou hydratovanou pokožku můžete přidat 1-2 polévkové lžíce gelu do koupele. Gel také můžete aplikovat ráno i večer lokálně na pokožku postiženou akné.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Krémy na problematickou pleť

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Konopí v kosmetice i na talíři

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

S konopím proti suché pleti i proti akné!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?