Good Gout BIO Losos s kapustou a pastinákem 2 x 190 g

Good Gout BIO Losos s kapustou a pastinákem 2 x 190 g

Značka: Good Gout
Certifikáty: AGRICULTURE BIOLOGIQUE
Certifikát AGRICULTURE BIOLOGIQUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Příkrm s BIO lososem, kapustou a pastinákem od michelinských kuchařů zachutná naprosto každému. Navíc je v praktické mističce. Vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jen tak si plave, narazí na kapustu a zeptá se, jestli by to spolu nedali dohromady? Dobře, teď vás trošku taháme za nos, protože kapusty přece ve vodě nerostou. Nicméně nebudeme lhát, když řekneme, že kapusta je skvělá zelenina. Obsahuje totiž spoustu vitamínů a minerálů a už ve středověku se vědělo o jejích blahodárných účincích. A kdo že to plaval? No přece losos, který skvěle funguje se špetkou kopru, na který jsme samozřejmě nezapomněli! Voilà… a další bezlepkový pokrm je na světě!

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Zeleninovo-masový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Vařeno v páře. Tepelně upraveno.

Příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme ohřívat po dobu 2-3 minuty ve vodní lázni. Pokropte studenou vodou, chvíli počkejte a poté kryt sejměte. Pro rychlejší přípravu, propíchněte víko a ohřívejte 30 sekund na 850W. Sejměte víko. Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo!

Skladování: Skladujte při běžné pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.

Na začátku příběhu francouzské značky GoodGout stála výzva: Vrátit chuť do talířů našich dětí a připravit jim něco skutečně dobrého! Díky talentovanému šéfkuchaři a týmu odborníků na výživu se podařilo připravit spoustu nutričně vyvážených jídel a pamlsků, které jsou navíc 100% bio.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Good Gout, Zbraslavská 22/49 , 15900, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?