Purity Vision Bio Měsíčková zinková mast 70 ml

Purity Vision Bio Měsíčková zinková mast 70 ml

Purity Vision Bio Měsíčková zinková mast 70 ml

234
190
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Mast se zinkem a měsíčkovým macerátem je vhodná v péči o pokožku náchylnou k tvorbě opruzenin a ekzémů. Ocení ji především citlivá pokožka našich nejmenších.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Měsíčková zinková mast Purity Vision poskytuje zklidňující péči pro namáhanou pokožku, kterou mírně vysuší, příjemně ochladí a při pravidelném používání pomůže zajistit potřebnou ochranu. Zinková mast je vhodná v péči o pokožku náchylnou k opruzeninám a tvorbě ekzému. Díky zinku má mírné adstringentní a antiseptické účinky.

Bio zinková mast je vyrobena tradiční metodou pozvolného macerování bylin. Obsahuje macerát z měsíčku, levandule, heřmánku a vanilky, které mají skvělé účinky:

měsíčkový macerát vyživuje a zklidňuje pokožku, působí proti tvorbě opruzenin a ekzémů

levandulový macerát zajistí zklidňující účinky

vanilkový macerát dodává sladkou vůni a má skvělé regenerační účinky

macerát z heřmánku pomůže namáhaným místům na pokožce a olejíček provonění svou medovou vůní

Přírodní mast je bohatá také na bambucké máslo, jojobový a mandlový olej, které efektivně zjemňují a změkčují tu nejcitlivější pokožku. Také mírní začervenání, podráždění a svědění.

Použití: Naberte mast na prst a rozetřete na postižené nebo náchylné místo.

Tip: Zinková mast je skvělá také v péči o aknózní pokožku! V případě ošetření opruzenin u miminek: pro hebounký zadeček vašeho miminka použijte po očištění zadečku Bio Květinovou vodu PURITY VISION a následně Bio Měsíčkovou Zinkovou mast, která mezi plínou a pokožkou vytvoří ochrannou vrstvu. Jednoduše tak můžete předejít opruzeninám. Pro optimální účinek mast aplikujte několikrát denně.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typy pokožky: citlivá pokožka, ekzematická pokožka

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Veronika 11. 10. 2023 07:45

Jsem s mastí spokojená. Používám na obličej, když se mi objeví pupínky. Hezky mi zklidnila vyrážku na krku.

/ Veronika 20. 6. 2022 14:26

Na opruzeniny rozhodně nedoporučuji, nám vůbec nefunguje. Když jsme pod plenku používali pouze tuhle mastičku, hned večer vylezly opruzeniny. Po kontaktu s pokožkou mast hned roztaje, takže není možné namazat na prdelku silnější vrstvu. Mast je vhodná spíše jinde, třeba na vyrážku, dcerka si s ni rada maže odřená kolena. Batolata se s ní budou rády mazat, pro ně je textura a praktický kelímek perfektní :-D

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: kovový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?