Purity Vision Bio Měsíčkový olej pro děti 100 ml

Purity Vision Bio Měsíčkový olej pro děti 100 ml

Purity Vision Bio Měsíčkový olej pro děti 100 ml

Značka: Purity Vision
Certifikáty: CPK BIO, VEGAN, Cruelty Free
Certifikát CPK BIOCertifikát VEGANCertifikát Cruelty Free
Balení:
299
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Dětský olej s měsíčkovým extraktem představuje tu nejšetrnější péči o pokožku vašich dětí. Je vhodný také pro citlivou a ekzematickou kůži.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio Měsíčkový olej pro děti od značky Purity Vision je unikátní směsí pečujících BIO olejů a bylinných extraktů. Kombinace BIO mandlového, pupalkového, sezamového a jojobového oleje ji poskytne tu nejšetrnější péči. Olejíček je vhodný také pro velmi citlivou až ekzematickou pokožku.

Bylinné výtažky z levandule a heřmánku podporují zklidňující vlastnosti měsíčku lékařského, který si v Purity Vision sami pěstují na polích na jižní Moravě. Olej pro děti má vysoké regenerační schopnosti a přispívá k obnově přirozené ochranné vrstvy. Je proto vhodný na jakákoliv podráždění či jizvičky.  


Měsíček lékařský 
V PURITY VISION používají měsíček odrůdy plamen plus, který je známý pro své jasně oranžové květy. Oproti žluté odrůdě, je bohatší na účinné látky zajišťující jeho zklidňující a regenerační účinky. 


VÝROBA  
Hlavní složkou BIO měsíčkového oleje pro děti je směs bylinných macerátů. Jedná se o květy bylin naložené na několik týdnů do za studena lisovaného BIO slunečnicového oleje. Touto tradiční metodou propůjčí byliny výslednému macerátu svou příjemnou vůni i blahodárné účinky.  

Použití: Celé tělo: Bio Měsíčkový olej pro děti poskytuje vyvážený poměr zklidňujících a vyživujících látek ideální pro každodenní promazávání citlivé dětské pokožky. Koupel: Přidejte Bio Měsíčkový olej pro děti společně s Bio Květinovou vodou pro děti PURITY VISION® do koupele vašich nejmenších. Dopřejete jejich pokožce zklidnění a zjemnění s uklidňující vůní bylinek. Po koupeli můžete dítko namazat Bio Dětským tělovým máslem PURITY VISION®. Masáže: Využijte Bio Měsíčkový olej pro děti k masírování. Masáže rozvíjí vztah mezi maminkou a dítětem, pomáhají s trávením a uklidňují. Šetrná péče pro dospělé: Dopřejte si i vy péči s Bio Měsíčkovým olejem pro děti. Oceníte ho například při uvolňující masáži či relaxační koupeli s příjemnou bylinnou vůní. Jedinečná kombinace olejů přispívá k obnově pružnosti vaší pokožky a regeneruje ji.

Tip: Olej je ideální na promazávání těhotenského bříška, jako pečující olej do koupele dětí i dospělých či pro relaxační masáže.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, ekzematická pokožka

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?