Purity Vision Bio Vanilkový olej na rty 10 ml

Purity Vision Bio Vanilkový olej na rty 10 ml

198
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

BIO olej na rty s macerátem z pravé vanilky poskytuje rtům výživu, ochranu a regenerující péči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO vanilkový olej na rty od značky Purity Vision regeneruje a vyživuje vaše rty, které zůstanou lesklé a jemné. Olej vytváří na rtech ochrannou vrstvu, která chrání rty před vysoušením a popraskáním. Díky malému balení můžete mít olej vždy po ruce a jednoduše se tak stane vašim nenahraditelným pomocníkem do nepohody.

Olej na rty od Purity Vision je voňavou směsí rostlinných BIO olejů a bylinných extraktů, která poskytuje rtům výživu, ochranu a regenerující péči. Obsahuje macerát z pravé vanilky, který je vyrobený tradiční metodou pozvolného macerování. Během něho jsou vanilkové lusky naloženy do směsi za studena lisovaných BIO olejů: slunečnicový, jojobový a arganový. Účinné látky tak vanilky přechází do této unikátní pečující směsi, která je následně přefiltrována. Výsledkem je luxusní macerát se sladkou vůní vanilky.

Hlavní ingredience

BIO Ricinový olej obsahuje velké množství vitaminu E a zdravých mastných kyselin, jež zajistí výživu a pomoc i již vysušeným rtům. Ricinový olej zároveň rty ochraňuje před vnějšími vlivy. 

Fair Trade BIO Arganový olej je marocký elixír mládí a krásy, díky němu budou vaše rty omlazené a příjemně vypnuté. 

Kandelilový vosk vytváří na povrchu rtů jemný film, který je dlouhodobě chrání, zabraňuje jejich vysoušení a popraskání. 

Fair Trade BIO Jojobový olej podporuje tvorbu kolagenu v pleti a pomůže tak zjemnit vrásky v okolí rtů. 

BIO Mandlový olej je vhodný zejména pro péči o suchou kůži, protože redukuje loupání a popraskání. Pokožku regeneruje, hloubkově vyživuje a zmírňuje podráždění.

Jak vanilkový olejíček používat?

Péče o rty: Malé množství́ oleje roll-onem rovnoměrně naneste na rty a poté se nechte obklopit sladkým vanilkovým opojením. Olej můžete použít i na okolí rtů, vyživíte tak tuto citlivou oblast a předejdete jejímu vysušování.

Péče o okolí nehtů: Bio Vanilkový olej se hodí nejen na rty a jejich okolí, ale také šetrně pečuje o kůži kolem nehtů. Pravidelným promazáváním můžete předejít nepříjemným záděrám a vašim rukám dodáte pěstěný vzhled.

Poklad pod líčení rtů: Aby vaše oblíbená rtěnka déle vydržela, použijte olej jako podkladovou bázi. Vaše rty i po jejím zaschnutí zůstanou hebké a jemné.

Přírodní olejový parfém: Bio Vanilkový olej na rty můžete praktickým roll-onem nanést také na pulzní body na zápěstí či v loketní jamce. Jeho příjemná sladká vůně se pak bude postupně uvolňovat a provoní váš den.

Certifikace

Fair for Life
Tato certifikace podporuje spravedlivější mezinárodní obchod s rozvojovým světe, uděluje ji mezinárodní instituce Ecocert. FFL podporuje spravedlivější mezinárodní obchod s rozvojovým světem, zaměřuje se na poctivé a pozitivní vztahy mezi farmáři a výrobci, mezi zaměstnanci a zaměstnavateli i mezi obchodníky. Část financí putuje do fondu na podpororu komunit farmářů a zlepšení jejich životních podmínek v rozvojové oblasti.
PURITY VISION® je vůbec první značkou v Česku a na Slovensku, která tento certifikát získala.

CPK bio

CPK je zkratkou tří slov – Certifikovaná přírodní kosmetika. Certifikace zaručuje, že daný produkt splnil přísná pravidla a obsahuje složky minimálně z 85 % přírodního původu. Dále neobsahuje syntetické sloučeniny, GMO složky, minerální oleje atd. Výrobky zároveň nesmí být testované na zvířatech. “BIO” znamená, že kromě standardů pro CPK zaručuje také původ surovin z ekologického zemědělství (BIO) či volného sběru.

CRUELTY FREE and VEGAN

Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?