Knihy Biologické hodiny, David Frej 363 stran

Knihy Biologické hodiny, David Frej 363 stran

Značka: Knihy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jak se v dnešní uspěchané době naučit poslouchat své vnitřní hodiny a žít tak dlouhý život bez potíží? Přesně o tom se dočtete v této publikaci.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jakýže význam mají ty biologické hodiny, o kterých se pořád mluví? Jak souvisejí s naším zdravím? A jak přesně vlastně fungují? Odpovědi nejen na tyto otázky naleznete v knize Biologické hodiny MUDr. Davida Freje. V dnešní uspěchané době globalizace a touhy po penězích a blahobytu je těžké se zastavit. To s sebou přináší mnohá onemocnění nazývaná jako civilizační. Cukrovka, alergie, rakovina i psychické potíže. Jak všemu tomu tlaku čelit a bez potíží prožít dlouhý život? Odpověď lze nalézt v respektu k přírodě.

Základem rovnováhy je pravidelnost. Pokud se naučíme poslouchat své vnitřní hodiny, které řídí metabolismus i veškeré orgány v našem těla, snadno tak budeme přirozeně a včas reagovat na změny. Podle jednoduchého dotazníku v knize snadno zjistíte, zda jste ranní ptáče, nebo spíše sova, která vydrží bdít dlouho do noci. V knize se dočtete o základních principech biologických hodin a o tom, jak harmonizovat ty své vlastní. Naleznete zde praktické informace ohledně stravy, spánku či sexu, učení a práci, ale i o tom, jak biologické hodiny souvisejí s cestováním či nemocemi.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Fenomén: Civilizační choroby

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?