Energy Biomultivitamin, kapsle 90 ks

Energy Biomultivitamin, kapsle 90 ks

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Biomultivitamin je bioinformační přípravek s obsahem extraktů z rostlin a plodů bohatých na přítomnost přírodních vitaminů, minerálů a biologicky aktivních látek. Harmonizuje především energetickou dráhu srdce, osrdečníku, plic, tenkého a tlustého střeva, dále pak dráhu žaludku, sleziny a slinivky, močového měchýře, jater, žlučníku a tří zářičů. Předností Biomultivitaminu je, že jde o produkt čist

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Biomultivitamin je bioinformační přípravek s obsahem extraktů z rostlin a plodů bohatých na přítomnost přírodních vitaminů, minerálů a biologicky aktivních látek. Harmonizuje především energetickou dráhu srdce, osrdečníku, plic, tenkého a tlustého střeva, dále pak dráhu žaludku, sleziny a slinivky, močového měchýře, jater, žlučníku a tří zářičů. Předností Biomultivitaminu je, že jde o produkt čistě přírodní (obsahuje výtažky z rostlin a plodů) na rozdíl od běžných synteticky připravovaných multivitaminových produktů, které zbytečně tělo zatěžují obsahem nezbytně přítomných chemických látek, mohou způsobovat nevolnost a často se plně nevstřebávají. Biomultivitamin pečuje díky svému složení o dobrý stav trávicího systému a tím zabezpečuje využití látek v něm obsažených. Zásobuje tělo optimálním množstvím vitaminů v přírodní formě, celkově tonizuje a osvěžuje organismus. Zvyšuje odolnost proti virovým a bakteriálním onemocněním a vyrovnává negativní vlivy způsobené znečištěním životního prostředí. Významný je především vysoký obsah vitaminů B6, B12 a B9, jejichž spotřeba je v těle značná a jejich příjem v jídle většinou nedostačující. Tyto látky zajišťují dobrý stav nervové soustavy a podporují dostatečnou tvorbu červených krevních buněk. Především vysoký obsah vitaminu B6 má vliv na získávání energie a působí proto proti únavě a vyčerpání.

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užití
konzistence: kapsle
barva: bíá
balení: plastový obal, papírový přebal

dávkování: 1 kapsle 1-3krát denně nejlépe po jídle.
složení: rakytník řešetlákový, aloe vera, granátovník obecný, včelí mateří kašička, schizandra čínská, kdoulovec japonský

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Energy Group a.s. je výhradně česká společnost založená v polovině devadesátých let. Prostřednictvím vlastních produktů je již od svého vzniku průkopníkem alternativní medicíny nejen v Česku, ale i jinde ve světě, kde již získala pevné místo na trhu, podporu zákazníků i odborné veřejnosti. Filozofie firmy Energy je založená na celostním přístupu k člověku a chápe tělo i mysl jako propojené součásti jednoho energetického systému. Optimální spolupráce obojího je pak základním předpokladem zdraví celého organismu. Důraz klade tedy nejen na prevenci jednotlivých zdravotních problémů, ale snaží se zaměřit pozornost každého klienta do jeho vlastního středu. Sortiment společnosti Energy tvoří ucelená nabídka přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod. Bioinformační přípravky působí na lidský organismus ve dvou úrovních - přírodní účinné látky ovlivňují přímo tělesné orgány a bioinformace působí díky principu biorezonance na řídící podkorová centra v mozku. Dochází tak k zesílení léčebného účinku přítomných přírodních látek a k celkové harmonizaci organismu člověka. Základem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu. Tyto přípravky korespondují s energiemi pěti základních přírodních prvků, jejichž vzájemná součinnost je podle tradiční čínské medicíny klíčem ke zdraví. Tento systém přispívá k detoxikaci a regeneraci celého organismu nebo působí cíleně podle povahy konkrétního zdravotního problému. Produkty Pentagramu lze kombinovat s ostatními výrobky Energy, jejichž sortiment se neustále rozšiřuje.

kontakt na výrobce:
ENERGY GROUP, a.s.
Trojská 201/39
171 00 Praha 7
Česká republika

webové strány značky:
www.energy-produkty.cz

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Žíly a krevní oběh

Užití: vnitřní

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu5

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Proč jsou superpotraviny super

Průvodce Energy přípravky

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?