JR Farm Biopamlsky pro hlodavce, Herb Patch 50 g

JR Farm Biopamlsky pro hlodavce, Herb Patch 50 g

Značka: JR Farm
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Doplňkové krmivo pro zakrslé králíky, morčata, potkany, křečky, myši a další hlodavce.certifikáty: vhodné pro: hlodavcekonzistence: suchábalení: plastový obalsložení: topinambury, kopřiva, divoký česnekvýživová hodnota: bílkoviny (19,7%), tuk (2,7%), vláknina (17,7%), popel (14,5%)země původu značky: Německocharakteristika značky: Rodinná farma v Bavorsku patří manželům Hertě a Jacobovi Ruisingero

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Doplňkové krmivo pro zakrslé králíky, morčata, potkany, křečky, myši a další hlodavce.

certifikáty:
vhodné pro: hlodavce
konzistence: suchá
balení: plastový obal

složení: topinambury, kopřiva, divoký česnek
výživová hodnota: bílkoviny (19,7%), tuk (2,7%), vláknina (17,7%), popel (14,5%)

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Rodinná farma v Bavorsku patří manželům Hertě a Jacobovi Ruisingerovým. Před dvanácti lety začali tito farmáři jako vedlejší produkt vyrábět krmiva pro zvířata pro jeden místní obchodní řetězec. Vysoce kvalitní krmiva měla u zákazníků obrovský úspěch a tak Ruisingerovi postupně soustředili celou svou produkci právě na výrobu krmiv. Filozofií značky JR Farm je nabízet mazlíčkům přirozenou, vysoce kvalitní a zdravou stravu, která co nejvíce odpovídá tomu, co najdou v přírodě. Přes 80% surovin pochází z produkce farmy, krmiva neobsahují umělá barviva ani konzervanty. JR Farm je držitelem certifikace DIN EN ISO 9001:2000 a rovněž má certifikáty na výrobu biokrmiv. JR Farm nabízí základní krmiva pro zakrslé králíčky, morčata, křečky, potkany, myši, pískomily, osmáky, činčily, fretky a další hlodavce. Široká je škála doplňkových krmiv a pamlsků pro hlodavce, s bylinkami, zeleninou, ovocem, květinami. Novinkou jsou bezobilná krmiva pro králíčky a morčata a bio řada krmiv pro hlodavce Bio Line. Kromě hlodavců vyrábí JR Farm i krmiva a pamlsky pro ptáky, dále základní krmiva pro suchozemské i vodní želvy, plazy, veverky, malá prasátka a trávu pro kočky. Testováno na zvířatech !

kontakt na výrobce:
JR FARM
Am Schlarpfengrund 5
86684 Holzheim-Pessenburgheim
Germany
www.jr-farm.de

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: JR FARM, Am Schlarpfengrund 5 , 86684 , Holzheim-Pessenburgheim, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: