Original ATOK Bodylifting mléko vanilka-med 100 ml

Original ATOK Bodylifting mléko vanilka-med 100 ml

Original ATOK Bodylifting mléko vanilka-med 100 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko plné rostlinných olejů a bylinných výtažků je obohacené o kyselinu hyaluronovou či perlový výtažek, které podporují pevnost a pružnost pokožky a chrání ji před vysušením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bodylifting mléko Original ATOK vanilka-med obsahuje komplex přírodních výtažků, které společně podporují pevnost pleti, pomáhají ji vypínat a dodávat jí celkovou vitalitu. Složení je bohaté na arganový či makadamiový olej, které pokožku skvěle vyživují. Mléko má jemnou vůni s teplými tóny vanilky a medu.

Mléko díky obsahu arganového, makadamiového a amarantového oleje vyživuje pokožku, chrání ji před vysušením a zanechává ji příjemně vláčnou a jemnou. Účinné látky jako kyselina hyaluronová a beta-glukan či extrakty z přesličky, kaštanu a listů vinné révy stimulují tvorbu kolagenu a elastinu, stejně jako perlový výtažek a éterické oleje z růžového dřeva nebo slaměnky. Mléko tak přispívá k lepší pružnosti pokožky, její pevnosti i celkové vitalitě a díky obsahu vitaminu E chrání její buňky před předčasným stárnutím.

Použití: Potřebné množství mléka naneste na pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura zcela vstřebala.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Produktové řady: Original ATOK Anti-age collection

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu2

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?