Biopurus Brutnákový olej bio 100 ml

Biopurus Brutnákový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio brutnákový olej je bohatý na esenciální kyselinu gamalinoleovou, kterou si naše tělo nedokáže samo vytvořit a proto je vhodné ji doplňovat. Olej je vhodným potravinovým doplňkem při atopickém ekzému, plísních, alergiích, při klimakteriu. Pozitivně působí proti předčasnému stárnutí, stresu, padání vlasů a dalším civlizačním chorobám. Použití: Užíváme 1 čajovou lžičku oleje ráno a večer před j

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio brutnákový olej je bohatý na esenciální kyselinu gamalinoleovou, kterou si naše tělo nedokáže samo vytvořit a proto je vhodné ji doplňovat. Olej je vhodným potravinovým doplňkem při atopickém ekzému, plísních, alergiích, při klimakteriu. Pozitivně působí proti předčasnému stárnutí, stresu, padání vlasů a dalším civlizačním chorobám.

Použití: Užíváme 1 čajovou lžičku oleje ráno a večer před jídlem. Olej lze použít i zevně na pokožku postiženou ekzémem či plísní.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?